Nederlands MediaNetwerk

Informatie

Groep Reclamemakers

Subgroep binnen het Nederlands MediaNetwerk voor Reclamemakers

Leden: 85
Meest recente activiteit: 13 Jul 2013

Discussieforum

Ambassade van Creativiteit

Begonnen door Leo Smits 25 Jun 2009.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Groep Reclamemakers om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van sylvana knaap op 3 April 2012 op 17.13

Leuk! Advies over beeldgebruik? Rf, RM, video, microstock ... ik kan helpen

Reactie van Bianca Arts op 3 April 2012 op 14.27

Ik sluit mij ook graag aan bij de groep ik kan uw evenement, product of bedrijf promoten door middel van onze rijdende bill-boards!!

Reactie van Robert ten Hooven op 2 November 2011 op 15.42
Ik sluit mij graag aan bij deze groep in mijn zoektocht naar de optimale vorm om langs de web 2.0 weg vrienden/donateurs te binden aan liefdadigheidsinstellingen. Ik hoop dat hier te vinden. Elk advies is welkom.
Reactie van Jenny Boot op 6 September 2010 op 10.43
of als je bijzondere foto's op maat wilt ... www.jennyboot.nl
Reactie van Jörgen van Dongen op 6 September 2010 op 10.24
Helemaal top! Bedankt voor de tip!
Reactie van Anita Hondong op 6 September 2010 op 1.56
Ik sluit me graag bij de groep aan als fotograaf.
Reactie van Ferdi Jetten op 28 Augustus 2009 op 14.11
OE... handig! Dank je!
Reactie van Jacqueline Louter op 28 Juni 2009 op 15.03
En als je foto's op maat wilt? www.jaxpix.nl
Reactie van Bart van Maanen op 26 Juni 2009 op 10.54
Ja, goed. Handig, dank je.
Reactie van Sandra Zuiderduin op 25 Juni 2009 op 15.07
wellicht een bruikbare tip.....

Eindelijk is er een website die de Randstad in regionaal stockbeeld brengt. Regiostock.nl is een online beeldbank die rechtenvrije en oneindig te gebruiken foto's van de Bollenstreek, Haarlemmermeer, Rijnstreek, het Groene Hart en omstreken aanbiedt. In de regionale beeldbank vindt u stockfoto’s met én zonder mensen (voorzien van modelvrijgave).

Na het betalen van een eenmalig bedrag mag u de foto onbeperkt gebruiken, ongeacht de publicatie of oplage. U hoeft dus niet telkens toestemming te vragen als u besluit de foto nogmaals te gebruiken of door te plaatsen in een ander medium.
 

Leden (78)

 
 
 

Interviews

[Interview] Jeroen Huijsdens: Bioscoop heeft bewezen iets te bieden wat anderen niet in huis hebben

Jeroen Huijsdens is hoofdredacteur van Holland Film Nieuws – HFM – en Filmdepot.nl en is eigenaar van Filmtaal. En sinds kort mede-uitgever van Alles is film

[Interview] Nick Kalse: Gebruikers zijn het zat om storende advertentieformaten te zien

Nick Kalse is Managing Director van Outbrain. Zijn advertentieplatform werkt met uitgevers van over de hele wereld. We spreken hem over de activiteiten van Outbrain en zijn visie op de markt

[Interview] Allard Ruyl: Talpa Network bereikt wekelijks ruim twaalf miljoen Nederlanders

Allard Ruyl is CEO van Media Solutions, het saleshuis van Talpa Network. Wij spreken hem over de ontwikkeling van de markt

[Interview] Anna Nooshin: Soms heerst nog steeds de gedachte dat influencers magische krachten hebben

Voor het tweede jaar op rij staat Anna Nooshin op nummer 1 in DeInfluencer50 en is daarmee opnieuw de invloedrijkste influencer in Nederland. Wij spreken haar

[Interview] Mark de Weerd: zijn zijn voorspellingen uitgekomen?

Eind 2018 keken we met een aantal kenners vooruit op de programmaticmarkt van 2019. Onder anderen Mark de Weerd, Country Manager Benelux van Improve Digital, zette een aantal trends op een rijtje. Welke zijn daadwerkelijk uitgekomen en wat kunnen we verwachten voor 2020?

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns

[Commercial Review] Machiel Verkuyl: Een kerstreview zónder supermarkten

Het is december. De warme deken van clichématige 90-secondenspots spoelt weer over je heen en je weet waar het tijd voor is: een review! Dit keer niet over de supermarkten, omdat PLUS daar zó hard domineert dat ik dat een oneerlijk vergelijk zou vinden

[Column] Deniz Alkaç: Een gezondere branche begint bij een beter verhaal

Het zijn turbulente tijden. Het vak verandert snel en dat is op veel plekken te merken. Wie de afgelopen week zijn LinkedIn opende, zag waarschijnlijk de speech van Victor Knaap voorbijkomen. Op het DeMedia100 Diner schetste hij een ietwat ongezellig toekomstbeeld van onze markt

[Column] Bas Vlugt: Welkom in het duopolie van Christian & John

Consolidatie in de Nederlandse media is niet nieuw, maar de overname van Sanoma door DPG Media is wel een heel groot hoofdstuk in dit verhaal en legt de machtsverhoudingen bloot

[Column] Michiel Rotteveel: Een pleidooi voor de mens achter de data

Ik merk dat we soms vergeten dat de data afkomstig zijn van echte mensen. Het gevaar bestaat dat we ons te veel laten leiden door de cijfers en daarmee de menselijke maat uit het oog verliezen

Jeroen Verkroost: hoe word je futurist? Wat zijn Spotify’s Decennium Billboards?

Hoe word je Futurist? Wat zijn Spotify’s Decennium Billboards? Luistert jouw telefoon je af? Heeft TV nog toekomst? Podcasts, is Doornroosje ontwaakt? Hoe shopt de jeugd? Wordt Alexa empathischer

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden