Nederlands MediaNetwerk

Informatie

Groep Reclamemakers

Subgroep binnen het Nederlands MediaNetwerk voor Reclamemakers

Leden: 85
Meest recente activiteit: 13 Jul 2013

Discussieforum

Ambassade van Creativiteit

Begonnen door Leo Smits 25 Jun 2009.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Groep Reclamemakers om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van sylvana knaap op 3 April 2012 op 17.13

Leuk! Advies over beeldgebruik? Rf, RM, video, microstock ... ik kan helpen

Reactie van Bianca Arts op 3 April 2012 op 14.27

Ik sluit mij ook graag aan bij de groep ik kan uw evenement, product of bedrijf promoten door middel van onze rijdende bill-boards!!

Reactie van Robert ten Hooven op 2 November 2011 op 15.42
Ik sluit mij graag aan bij deze groep in mijn zoektocht naar de optimale vorm om langs de web 2.0 weg vrienden/donateurs te binden aan liefdadigheidsinstellingen. Ik hoop dat hier te vinden. Elk advies is welkom.
Reactie van Jenny Boot op 6 September 2010 op 10.43
of als je bijzondere foto's op maat wilt ... www.jennyboot.nl
Reactie van Jörgen van Dongen op 6 September 2010 op 10.24
Helemaal top! Bedankt voor de tip!
Reactie van Anita Hondong op 6 September 2010 op 1.56
Ik sluit me graag bij de groep aan als fotograaf.
Reactie van Ferdi Jetten op 28 Augustus 2009 op 14.11
OE... handig! Dank je!
Reactie van Jacqueline Louter op 28 Juni 2009 op 15.03
En als je foto's op maat wilt? www.jaxpix.nl
Reactie van Jan Willem Kooijmans op 28 Juni 2009 op 14.44
Mooie tip Sandra! Dank!
Reactie van Bart van Maanen op 26 Juni 2009 op 10.54
Ja, goed. Handig, dank je.
 

Leden (79)

 
 
 

Interviews

[Interview] Gert-Jaap Hoekman over het groeiende bereik van NU.nl

Het gaat goed met NU.nl. Hoe dat komt? We vragen het Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl. "We luisteren heel goed naar de wensen van onze bezoekers en proberen die ook snel tot uitvoering te brengen"

[Interview] Giel Beelen: Ik laat mensen graag weten dat ik nu bij Veronica zit

In oktober 2017 verkast dj Giel Beelen van 3FM naar Radio Veronica en zoals we van hem gewend zijn, heeft hij alweer een aantal spraakmakende acties achter de rug. Hij voelt zich duidelijk thuis. Wat heeft hij nog meer in petto en hoe kijkt hij naar zijn geliefde medium radio?

[Interview] Thomas van de Weerd over Pathé Thuis

Het moge duidelijk zijn dat video on demand booming is. Early bird Pathé Thuis profiteert van deze ontwikkeling. Wij spreken met Thomas van de Weerd, managing director en mede-eigenaar van Pathé Thuis

[Interview] Hans Veldhorst over het belang van mobile advertising

Door zijn ervaringen in de reclamewereld, opgedaan bij onder andere bureaus als TBWA en Ogilvy, zag Hans Veldhorst van dichtbij hoe de markt zich ontwikkelde richting mobile

[Interview] Tim Hoefnagel over Squeezely

Oprichter en eigenaar van Squeezely, Tim Hoefnagel, kwam langs in de Quadia Studio's in Hilversum voor een gesprek over zijn bedrijf

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns

[Column] Ronja Slierendrecht: De strijd tussen YouTube en IGTV barst los

YouTube heeft geen goed jaar achter de rug; kanalen klagen over hun inkomsten en kijkers irriteren zich aan de onwillekeurige advertenties die voor, na en tijdens video’s worden getoond. Als Instagram de sterren een stabiele inkomstenbron kan bieden, kan het heel goed zijn dat veel influencers deze zomer overstappen

[Column] Herman Spinhof: Bronbescherming of toch niet?

Na bijna 30 jaar bakkeleien treedt op 1 oktober 2018 in Nederland de wet Bronbescherming in strafzaken in werking

SCHOKKEND: sportschool gaat in de fout met naaktfoto's!!!

Dit wist je nog niet over de afschuwelijke verleidingspraktijken van foute sportscholen en gokpaleizen!!!

[Column] Folkert Langeveld: Ben je wel zo goed als je denkt?

Een gebrek aan zelfreflectie is een gapend gat in iemands karakter. Het is een enorm gebrek als je jezelf niet van een afstand kunt bekijken en in die reflectie je eigen zwakheden kunt waarnemen en onder woorden kunt brengen

[Commercial Review] Machiel Verkuyl: Ongeloofwaardig Iglo, dito Côte d’Or en tomatenkunst van Looye

We duiken voor deze review de keuken in en beginnen met de roerbaksensaties van Iglo. Roerbaksensatie. Dat belooft wat. We zien een restaurantsetting waar de doelgroep een reactie geven op de verrassing van het eten van ingevroren maaltijden. Je ziet mensen reageren alsof het candid reacties zijn. En daar gaat deze reclame wat mij betreft mis

Badge

Bezig met laden...

© 2018   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden