Nederlands MediaNetwerk

Vernieuwde Speurders.nl met zoekturbo gaat helpen met vinden

Vandaag introduceert Speurders.nl haar nieuwe site. Dankzij innovatieve zoektechnieken ontwikkelt Speurders.nl zich tot een zoekassistent. Mensen kunnen nu makkelijker precies vinden wat ze zoeken in het groeiende aanbod van tweedehands en nieuwe producten. De nieuwe ZoekTurbo springt hierbij het meest in het oog. Als een product niet wordt aangeboden, dan blijft deze zoekassistent voor je verder zoeken.

Speurders.nl neemt afstand van de traditionele vraag- en aanbodsites die zich alléén richten op de grootte van het aanbod. Bezoekers kunnen op de nieuwe site makkelijker vinden wat ze zoeken in het groeiende aanbod. Op basis van specifieke kenmerken kan de bezoeker zijn zoekopdracht gedetailleerd plaatsen, waarna de zoektocht kan beginnen.

De vernieuwde site is gebruiksvriendelijker geworden, waarin het vinden voorop staat. Het is bijvoorbeeld mogelijk voor een gebruiker om alleen advertenties van particulieren te bekijken en de zakelijke advertenties buiten beschouwing te laten. Advertenties kunnen door gebruikers worden bewaard waarna deze vervolgens kunnen worden vergeleken. Dit wordt ook makkelijker door het gebruik van meer en grotere foto’s op de site, maar er zijn nog meer handige hulpmiddelen om het zoekproces te vereenvoudigen.

De ZoekTurbo, de nieuwe tool van Speurders.nl, blijft het gehele aanbod van Speurders.nl doorzoeken ook als de gebruiker op dat moment niet op de site is. Als een advertentie is geplaatst die voldoet aan de zoekopdracht waarschuwt de Zoekturbo de gebruiker meteen, waardoor een gebruiker nooit meer een advertentie hoeft te missen. Dit vergroot dus de kans dat een gebruiker ook echt vindt wat hij zoekt.

Om de gebruiker een zo compleet mogelijk aanbod te bieden, is het vanaf nu mogelijk voor webwinkeliers en andere grote aanbieders een koppeling te maken met Speurders.nl. Hierdoor krijgt de gebruiker toegang tot een zo compleet mogelijk aanbod van gebruikte én nieuwe artikelen.

“Door de toename van webwinkels op het internet is het aanbod explosief gegroeid. Maar dat leidt niet automatisch tot sneller succes”, legt Leon Kramer, directeur Speurders.nl uit. “Mensen een miljoen zoekresultaten geven is niet moeilijk, maar wij willen net een stapje verder gaan. Wij geven je er liever maar één, maar dan wel precies dat wat je zoekt en liever nog iets beter.”

Het plaatsen van advertenties is binnen de vernieuwde website ook makkelijker geworden en is nog steeds in alle rubrieken gratis. “Het is belangrijk dat kopers en verkopers elkaar weten te vinden. Dat is precies de rol voor Speurders.nl, want vinden is ons vak.” aldus Kramer.

beta.speurders.nl

Weergaven: 121

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden