Nederlands MediaNetwerk

www.keukenspecial.nl is een nieuwe online special waarbinnen Sanoma Online Wonen de consumenten inspireert en samenbrengt met de verschillende merken en fabrikanten.

De special is een aparte actiesite die vanuit 101woonideeën.nl, Ariadneathome.nl, VTwonen.nl, Eigenhuiseninterieur.nl, Seasons.nl en Moviq.nl is gevuld en wordt aangejaagd. De online keukenspecial is een samenwerking tussen Sanoma Online Wonen en Moviq.nl en heeft als looptijd 15 oktober t/m 30 november 2008.

Pijlers

De pijlers van de keukenspecial zijn onder andere informatie, entertainment en interactie. De internetredactie heeft voor objectieve content gezorgd. Daarnaast kent de site gesponsorde (interactieve) content, zoals gesponsorde redactionele content, een prijsvraag en een brochureservice.

Oriëntatiefase
Er worden 100.000 unieke bezoekers verwacht die voor 300.000 pageviews zullen zorgen. De doelgroep speelt met de gedachte een nieuwe keuken aan te schaffen en zit in de oriëntatiefase.

www.keukenspecial.nl

Weergaven: 97

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden