Nederlands MediaNetwerk

Aanzienlijke uitbreiding StepStone op Nederlandse media markt

Carrièresite StepStone is 9 nieuwe samenwerkingen aangegaan. Hiermee vergroot StepStone haar bereik bij werkzoekenden met honderdduizenden bezoekers. Vanaf september zijn de vacatures van StepStone ook te zien op de volgende websites: Stageplaza, Salesmagazine.nl, Marcommagazine.nl, Managementsite, Hyped, KarelGeenen.nl, Nextenterprise en IT commercie. Binnenkort gaat de samenwerking met 925.nl live. Begin dit jaar ging StepStone al een exclusieve samenwerking aan met FD Mediagroep, die ervoor zorgt dat de vacatures van StepStone te zien zijn op fd.nl en bnr.nl.

“We zijn dik tevreden met de nieuwe samenwerkingen. Op deze manier bedienen we alle hoger opgeleiden in de segmenten Finance, IT, Sales, Marketing, Stagiaires en Management. En dat is precies onze doelgroep. Met deze samenwerkingen vergroten we het bereik onder letterlijk honderdduizenden bezoekers. Het zorgt ervoor dat we de latente werkzoekers nog beter bereiken dan we al deden.” zegt Piet Derriks, directeur van StepStone Nederland.

Op de vraag waarom al die samenwerkingen nu ineens in gang zijn gezet verklaart Derriks: “Een aantal samenwerkingen stonden al een tijdje in de planning maar moesten technisch nog gerealiseerd worden en een paar andere samenwerkingen zijn we recent aangegaan. We willen graag ieder segment goed bedienen, dus we doen het liever in één keer goed. Vandaar dat we nu in oktober bijna alle samenwerkingen in één keer introduceren.” Wanneer we Derriks vragen of er nog mooie partnerships op stapel staan lacht hij: “Houd ons maar in de gaten, dan zie je het vanzelf”.

www.stepstone.nl

Weergaven: 41

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden