Nederlands MediaNetwerk

Adversitement eist plaats in Deloitte Technology Fast50 voor zich op

Adversitement is 18e geworden in de 2010 Deloitte Technology Fast50. De einduitslag is bepaald op basis van de procentuele omzetgroei in de laatste vijf jaar (2005-2009). Adversitement groeide in dat tijdsbestek van drie naar vijfenveertig medewerkers.

Oprichter en algemeen directeur Bob Nieme is naar eigen zeggen ‘onwijs trots’: “In de afgelopen vijf jaar hebben we durven investeren in intelligentie en talent. Wij geloven in onze mensen en zij geloven in het bedrijf. Daardoor hebben we onze omzet jaar na jaar weten te verdubbelen. En dat we die groei voor het derde jaar op rij op deze mooie manier bevestigd zien, is heel bijzonder.”

Zoals elk jaar heeft de Technology Fast50 weer een thema. Daan Witteveen, partner bij Deloitte: “Het thema van de Technology Fast50 dit jaar is Tell us your story, omdat wij op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties van innovatieve ondernemingen. Die prestaties willen wij voor het voetlicht brengen en erkenning geven. Ik hoop dat deze technologiebedrijven een inspiratiebron vormen voor de vele toekomstige Fast50-ondernemers.”

Adversitement is een fullservice adviesbureau dat online analytics tot een strategisch instrument maakt. Het bureau vertaalt internetdata in objectieve managementinformatie en coördineert het hele proces daaromheen. Van het bepalen van doelstellingen tot implementatie en daarna optimalisatie.

Adversitement werd opgericht in 2001 en ontwikkelde als eerste bedrijf een passend antwoord op de vraag naar online analytics en customer intelligence. Daarbij zet Adversitement in op onderscheidende vakkennis, technische innovatie en ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen.

www.adversitement.nl

Weergaven: 37

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden