Nederlands MediaNetwerk

Presentator en ‘Papa van het jaar’ Bart Bosch heeft gisteren een contract getekend bij Kosmos Uitgevers te Utrecht.

Hij gaat voor hen het Vaderdag geschenk van het jaar schrijven: ‘Papa ik help je wel met opvoeden’. Het belooft een boek te worden vol (eigenwijze) opvoedkundige tips van kinderen voor papa’s.
Op vaderdag 2008 is televisiepresentator/entertainer Bart Bosch ‘Papa van het jaar geworden’. Uit veel genomineerde BN’ers heeft het publiek uiteindelijk voor Bart gekozen. De vele reacties en de activiteiten die hij als Papa van het jaar heeft mogen bijwonen hebben hem geïnspireerd om een leuk boek te schrijven. Misschien wel een onmisbaar boek voor élke Papa.

Bart (vader van drie kinderen): “Ik weet hoe moeilijk het opvoeden af en toe kan zijn en mijn kinderen weten daar heel handig mee om te gaan. Papa’s zeggen vaker ja, zijn niet altijd even consequent, zijn een gemakkelijke prooi om om te kopen en als je maar lang genoeg doorzeurt lukt het wel”.

Dat een papa best wat ‘deskundige’ hulp kan gebruiken bij de opvoeding is duidelijk en dat krijgt Bart nu uit onverwachte hoek. Het zijn de kinderen zelf die in dit boekje duidelijk aangeven hoe je ze op de beste manier kunt opvoeden. Of deze tips in de praktijk ook zullen werken zal de ervaring leren.

Bart gaat in dit boek op bezoek bij kinderen van onbekende en bekende Nederlanders. De gesprekken die hij met ze heeft worden op een (h)eerlijke manier weergegeven.

C-PR zal de pr verzorgen rondom de lancering.

Weergaven: 58

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden