Nederlands MediaNetwerk

Bekendmaking Oscarnominaties 2 februari live op website Film1

Bekendmaking Oscarnominaties 2 februari live op website Film1
- haalt de Nederlandse inzending Oorlogswinter de laatste vijf? -

Dinsdag 2 februari worden in het Samuel Goldwyn Theatre in Los Angeles de nominaties bekendgemaakt voor de 82ste Academy Awards®. Oorlogswinter van Martin Koolhoven staat op de shortlist voor beste niet-Engelstalige film, maar haalt de Nederlandse inzending ook de laatste vijf? De bekendmaking is vanaf 14.30 uur Nederlandse tijd live te volgen op de site van Film1: www.film1.nl.

De uitreiking van de Oscars® vindt plaats in de nacht van 7 op 8 maart. Ook daarvan doet Film1, voor de vierde keer, live en exclusief verslag. De hele zondag staan alle uitzendingen al in het teken van de belangrijkste filmprijzen met klassieke en bekroonde producties. De programma's zijn die dag gratis te volgen voor alle digitale abonnees van CAIWAY, Canal Digitaal, Delta, Kabel Noord, Tele2, UPC en Ziggo. Dat betekent dat de Oscardag en de uitreiking in ruim drie miljoen huishoudens te zien zijn, bijna vijftig procent van tv-kijkend Nederland.

Over Film1
Film1 is een digitale betaal-TV-zender van Chellomedia, de Europese content en digitale diensten divisie van Liberty Global, Inc. Film1 zendt 24-uur per dag vijf filmkanalen zonder reclame uit en biedt kwaliteitsfilms die in Nederland hun tv-première beleven - van kassuccessen tot onafhankelijke en art house-films. De zender heeft exclusieve overeenkomsten met de meeste Hollywood-studio’s, zoals Warner Bros, Universal, Fox, Paramount, Dreamworks en Disney. Film1 biedt ook een HDTV-zender zonder extra kosten aan. Naast televisiezenders beschikt Film1 over de grootste Nederlandse filmwebsite Film1.nl. Kijkers kunnen Film1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met UPC, Ziggo, CAIW, Delta, Tele2 of via Canal Digitaal Satelliet.

De Film1 Oscarsite: www.film1.nl/oscars

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden