Nederlands MediaNetwerk

Berk kiest Sterk Werk Communicatie Groep voor PR-activiteiten

Berk Accountants en Belastingadviseurs heeft voor de ondersteuning van zijn PR-activiteiten Sterk Werk Communicatie Groep in de arm genomen. Beide bedrijven ondertekenden hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Aanleiding voor de samenwerking is de ambitie van Berk om zich sterker te profileren in zijn markt en het vergroten van de landelijke naamsbekendheid.

Ondanks zijn omvang met 900 medewerkers, 18 vestigingen en 90 miljoen euro omzet, wordt Berk nog onvoldoende herkend als een van de grotere landelijke spelers. “Het wordt tijd om daar verandering in te brengen en de markt te laten zien hoeveel kennis en expertise wij in huis hebben,” zegt Ted Verkade, bestuurslid van Berk en voorzitter EMEA van Baker Tilly International. “Sterk Werk Communicatie Groep is dankzij zijn tactisch advies, resultaatgerichte aanpak en kennis van het journalistieke werkveld, de juiste partij om ons hierbij te ondersteunen.”

Sterk Werk Communicatie Groep is een groep zelfstandige bureaus met complementaire diensten op het gebied van onder andere PR, corporate communciatie, crisiscommunicatie en publiciteitsanalyses. Het bureau is achttien jaar geleden opgericht en werkt onder meer voor Aon, ADP, ASR Verzekeringen, Auping, Dachser en Unilever.


www.berk.nl
www.sterkwerk.nl

Weergaven: 88

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden