Nederlands MediaNetwerk

Betalen met PayPal op nieuw donatieplatform van SOS kinderdorpen

SOS kinderdorpen heeft op zijn nieuwe social media donatieplatform, SOSR.nl, gekozen voor PayPal als online betaalmethode.

SOSR.nl is een social media donatieplatform voor kleine bedragen. In ruil voor 5 euro kunnen gebruikers gunsten aanbieden waarvan de opbrengst voor 10 of 100 procent naar SOS kinderdorpen gaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk voor vijf euro een overheerlijk recept toegestuurd krijgen, een lijst te ontvangen met 100 films die je gezien moet hebben of gefotografeerd worden door een professional.

SOS kinderdorpen richt zich met het nieuwe donatieplatform op de doelgroep tussen de 15 en 34 jaar, die via social media als Twitter en Hyves wil doneren. Doel is onder andere door inzet van het nieuwe platform uiteindelijk ruim anderhalf miljoen euro in te zamelen voor het bouwen van een nieuw SOS kinderdorp.

Dennis Van Allemeersch, Country Manager Benelux van Paypal: "Jongeren gebruiken sociale netwerken, zoals Facebook, Hyves en Twitter steeds meer. Uit onderzoek blijkt bovendien dat, als ze daarbij een steentje kunnen bijdragen aan het goede doel, ze hier graag toe bereid zijn. SOS kinderdorpen heeft daar goed op ingespeeld met het nieuwe social media donatieplatform. Voor ons onderstreept hun keuze voor onze betaalmethode nog eens hoe geschikt PayPal is, ook voor kleine online betalingen."

www.PayPal.nl
www.sosr.nl

Weergaven: 50

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden