Nederlands MediaNetwerk

Bol.com officiële reseller van Sonos Multi-Room draadloos muzieksysteem

Bol.com is officieel reseller van het Sonos Multi-Room muzieksysteem. Voortaan kunnen klanten kiezen uit een aantal verschillende multiroom-oplossingen om elk willekeurig nummer af te spelen in iedere kamer in huis via draadloze bediening, iPod touch, iPhone of iPad. Door toevoeging van deze high end-artikelen in de categorie home entertainment toont bol.com aan dat het een belangrijke speler is in de elektronicamarkt.

De audio-oplossingen van Sonos laten liefhebbers overal in huis muziek afspelen die op een pc, Mac en/of netwerk-hardeschijf is opgeslagen. Ook bieden zij toegang tot duizenden radiostations op internet, of streaming muziekdiensten als Deezer en Spotify. De muzieksystemen zijn extreem gebruiksvriendelijk en uit de palm van de hand draadloos te bedienen, met een Sonos Controller 200, iPhone, iPod Touch of binnenkort zelfs met een iPad. Sonos weet het maximale uit iedere digitale muziekcollectie te halen. Niet voor niets is het merk geliefd bij zowel serieuze (high end) muziekliefhebbers als gadgetfreaks.

De toevoeging van deze state-of-the-art consumentenelektronica toont aan dat bol.com de plek is om ook deze specialistische artikelen aan te schaffen. Michel Schaeffer, marketing directeur van bol.com licht toe: “Als officiële Sonos-reseller kunnen wij nog gerichter onze klanten inspireren. De muziekliefhebber bieden we een geïntegreerd systeem om muziek mee af te spelen, gadgetfreaks kunnen het nieuwste van het nieuwste in huis halen.” Voor bol.com is de toevoeging van Sonos dan ook een belangrijke verdieping binnen het home entertainment-assortiment. “Met deze nieuwe artikelen laten we opnieuw zien dat we ook binnen het elektronicasegment onze klanten een zo breed mogelijke keuze willen bieden,” aldus Schaeffer.

De volgende Sonos-systemen zijn verkrijgbaar bij bol.com:

- Sonos ZonePlayer 120 voor aansluiting van passieve speakers
- Sonos ZonePlayer 90 voor aansluiting van thuisbioscoop of stereo
- Sonos ZonePlayer S5 alles-in-één draadloos muzieksysteem (wit of zwart)
- Sonos ZoneBridge
- Sonos Controller 200
- Sonos Charging Cradle

www.bol.com

Weergaven: 55

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden