Nederlands MediaNetwerk

Bridget Maasland presenteert Film1 Oscar Night

Bridget Maasland presenteert Film1 Oscar Night

- Film1 Oscar Sunday gratis te volgen voor miljoenen digitale kijkers -

Film1 staat zondag 7 maart de hele dag en nacht in het teken van de Oscars®. 's Nachts doet Film1 voor de vierde keer exclusief en live verslag van de uitreiking van de Academy Awards®. Host van de Film1 Oscar Night is Bridget Maasland. De hele dag zendt Film1 met Oscars bekroonde speelfilms uit. Film1 Oscar Sunday: 24 uur met topfilms, de grootste sterren en glitter & glamour uit Hollywood.

GRATIS

De programma's zijn op zondag 7 maart van 9.00 uur tot 9.00 uur de volgende ochtend en op maandag 8 maart van 20.30 tot 22.00 uur (samenvatting Oscaruitreiking) gratis te volgen. Niet alleen voor abonnees van Film1, maar ook voor iedereen met digitale televisie van Caiway, CanalDigitaal, Delta, Kabel Noord, Tele2, UPC en Ziggo. Dat betekent dat Film1 Oscar Sunday, Film1 Oscar Night en de samenvatting de volgende avond in ruim drie miljoen huishoudens gratis te zien zijn, bijna vijftig procent van tv-kijkend Nederland.

FILM1 OSCAR NEWS

In de aanloop naar de 82ste Oscaruitreiking presenteert Bridget Maasland vanaf maandag 1 maart dagelijks het Film1 Oscar News. Met items over sterren en genomineerden, achtergronden en het laatste nieuws. De uitzendingen zijn niet alleen te zien op Film1, maar ook op www.film1.nl, de grootste filmsite van Nederland.

PROGRAMMA 7 EN 8 MAART

- Zondag 7 maart, Film1 Oscar Sunday, draaien vanaf 9.00 uur de hele dag en avond klassieke, met Oscars bekroonde speelfilms zoals Being There, Dead Poets Society, The Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Gosford Park, Lost in Translation, Unforgiven en Wallace and Gromit.

- Om 24.00 uur begint de Film1 Oscar Night, gepresenteerd door Bridget Maasland. Met studiogasten Martin Koolhoven, Dana Linssen en Leco van Zadelhof bespreekt ze de genomineerden voor de Oscars en de kleding van de sterren.

- Vanaf 2.00 uur arriveren de genomineerden over de rode loper, om 2.30 uur begint de 82ste Oscaruitreiking en vanaf 6.00 uur blikken Bridget en haar studiogasten terug.

De tijden zijn onder voorbehoud. Hou voor de exacte tijden www.film1.nl in de gaten.

- Maandag 8 maart is van 20.30 tot 22.00 uur ook de samenvatting van de uitreiking gratis te bekijken.

FILM1 OSCAR TIENDAAGSE

In de tien dagen voorafgaand aan de Oscaruitreiking staan voor abonnees van Film1 vele speelfilms geprogrammeerd die Oscars wonnen of nominaties kregen. Onder meer The Curious Case of Benjamin Button, Defiance, The Duchess, Milk, The Reader, Revolutionary Road, Slumdog Millionaire, Vicky Cristina Barcelona en The Wrestler.

OVER FILM1
Film1 is een digitale betaal-TV-zender van Chellomedia, de Europese content en digitale diensten divisie van Liberty Global, Inc. Film1 zendt 24-uur per dag vijf filmkanalen zonder reclame uit en biedt kwaliteitsfilms die in Nederland hun tv-première beleven - van kassuccessen tot onafhankelijke en art house-films. De zender heeft exclusieve overeenkomsten met de meeste Hollywood-studio’s, zoals Warner Bros, Universal, Fox, Paramount, Dreamworks en Disney. Film1 biedt ook een HDTV-zender zonder extra kosten aan en abonnees bij UPC hebben ook toegang tot de gratis Film1 On Demand service. Naast televisiezenders beschikt Film1 over de grootste Nederlandse filmwebsite Film1.nl. Kijkers kunnen Film1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met CAIWAY, CanalDigitaal, Delta, Tele2 of via UPC of Ziggo.

De Film1 Oscarsite: www.film1.nl/oscars

Weergaven: 156

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden