Nederlands MediaNetwerk

Giftcards.nl is dé website waar de consument nu terecht kan voor cadeaukaarten van alle grote winkelketens. Op Giftcards.nl worden cadeaukaarten aangeboden van onder andere V&D, Media Markt, Bart Smit, Prénatal, Selexyz en Gamma. Ook de Nationale Wensbon, de Nationale Entertainment Card, de Nationale Kadobon en de Nationale Tijdschriften Bon zitten in het assortiment. Zo koopt men gemakkelijk, snel en centraal op één plek het juiste cadeau voor iedere gelegenheid.

 

Om de cadeaukaarten op een leuke manier cadeau te kunnen doen, biedt Giftcards.nl cadeauverpakkingen voor ieder cadeaumoment. De thema’s van de cadeauverpakkingen zijn onder meer Verjaardag, Geboorte, Huwelijk, Bedankt en Beterschap. Met het oog op de komende feestdagen zijn er ook speciale Sinterklaas en Kerst verpakkingen te verkrijgen. Voor de zakelijke markt biedt Giftcards.nl de mogelijkheid om voor Sinterklaas of Kerst een keuze te maken uit het ruime assortiment met een custom made cadeauverpakking, inclusief bedrijfslogo.

 

Giftcards.nl is een initiatief van Creative Group. Uit een onderzoek dat Creatieve Group heeft uitgevoerd onder 5.000 leden van SMScity.com blijkt dat de Nederlander gemiddeld zes cadeaus voor zijn of haar verjaardag krijgt. Een simpele rekensom maakt dat er in Nederland, met haar 16 miljoen inwoners, ongeveer 44.000 jarigen per dag zijn. Die krijgen in totaal gemiddeld 248.000 cadeaus per dag. En dan worden overige cadeaumomenten nog buiten beschouwing gelaten. Reden genoeg voor Creative Group om hier op in te spelen en online een centrale plek te creëren waar de Nederlander snel en gemakkelijk een cadeau kan kopen. Niet alleen voor een verjaardag, maar voor ieder cadeaumoment.

 

Dirk Ueberbach, Co-CEO van Creative Group: ”Iedereen kent het probleem dat je niet weet wat je iemand cadeau moet geven of wat je zelf voor bijvoorbeeld een verjaardag moet vragen. Giftcards.nl maakt het mensen makkelijk: met een cadeaukaart van iemands favoriete winkel kan zelf het gewenste cadeau worden uitgezocht. Een cadeaukaart van Giftcards.nl is daarom altijd goed.”

 

www.giftcards.nl

Weergaven: 206

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden