Nederlands MediaNetwerk

WEKA Uitgeverij heeft de Cedeo-certificering Open Bedrijfsopleidingen gekregen. Maar liefst 90 procent van de cursisten is tevreden tot zeer tevreden over de bij HRpraktijk Seminars en HR Academy gevolgde trainingen. Onder meer de deskundigheid en praktijkgerichtheid van de docenten springen in het oog.

Deze 9 voor tevredenheid over het opleidingsprogramma, is gebaseerd op verschillende ijkpunten. Zo waren de opdrachtgevers erg te spreken over de uitvoering van de trainingen, waarbij vooral de grote hoeveelheid informatie die tijdens de opleidingen wordt geboden en het interactieve karakter hiervan als buitengewoon prettig worden ervaren.

Ook de opleiders en het trainingsmateriaal van HRpraktijk Seminars en HR Academy kunnen zich verheugen in een zeer positieve beoordeling van de cursisten. Over de opleiders waren zij van mening dat ze deskundig zijn en goed inspelen op de groep, en het trainingsmateriaal vonden ze onder meer praktisch, uitgebreid en interessant.

Maar ook zaken als het natraject, waarbij cursisten aangaven dat er goed naar de feedback wordt geluisterd, en de prijs-kwaliteitverhouding scoren goed. “Het is best een intensief traject. Je krijgt waar voor je geld”, zei één van hen. Het eindoordeel over de open opleidingen van WEKA was dan ook unaniem positief. Uitgever HR Sabine Wernars is blij en trots met dit eindoordeel en de Cedeo-erkenning. “Het is fantastisch dat de weg die we zijn ingeslagen, met maatwerk en kleinschalige, diepgaande leergangen, ook enthousiasme bij onze deelnemers genereert.”

Wernars vindt de erkenning een grote stimulans om door te gaan in de verdere ontwikkeling van het aanbod en denkt daarbij ook aan andere manieren van kennisoverdracht. Neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van blended learning. “Een eerste webinar heeft inmiddels plaatsgevonden en dat kan een prachtige uitbreiding zijn van bijvoorbeeld de leergangen die wij met de HRpraktijk Seminars en de HR Academy aanbieden.” Daarbij wil de uitgever benadrukken dat WEKA Uitgeverij de erkenning mede te danken heeft aan haar compagnons. Wernars: “We hebben dit enkel kunnen bereiken dankzij de samenwerking met onze partners.”

www.weka.nl
www.cedeo.nl

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden