Nederlands MediaNetwerk

‘This is not a confident man’ schrijft Maureen Dowd van de New York Times bij het afscheid van George W. Bush, de man die ze jarenlang, als een van de weinige Amerikaanse journalisten, kritisch aan de schandpaal nagelde. Misschien wel het meest vernietigende commentaar dat ik las.

Obama, schrijft ze, durft te twijfelen. Echte kracht is veerkracht. Starheid is verkramping is eigenlijk angst. Ik belde met een vriend in San Francisco. Die was allesbehalve optimistisch. Iedereen is vogelvrij hier, zei hij. En dat is niet zo snel weer terug te draaien.

Alles verandert, zoveel is zeker. Crisis is verandering die voor de deur staat, zegt Oprah, of was het dr. Phil? Eerst kloppend, dan bonzend. En voor wie echt niet luisteren wil, komt die verandering met een big bang. In beweging blijven dus. Rust roest.

Weergaven: 88

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden