Nederlands MediaNetwerk

Classic FM wordt door de gezamenlijke programmaraden van Nederland het meest genoemd in hun adviezen welke radiozenders op de kabel moeten worden doorgegeven. Uit zo’n 75 radiozenders kreeg de licht klassieke zender de meeste adviezen. Dat heeft Kabelraden.nl, het onafhankelijke adviesorgaan voor de kabelexploitanten, bekend gemaakt.

Classic FM komt 32 keer voor in een advies en werd daarmee het vaakst geadviseerd. Dit benadrukt de unieke positie van de de zender in het Nederlandse radiolandschap.

Pieter Buijs, programmadirecteur Classic FM: "Ik ben erg blij met deze uitslag. Klassieke muziek is ideaal om via de kabel te beluisteren. Dat de vertegenwoordigers van de programmaraden zo massaal hebben aangegeven dat ze het essentieel vinden om Classic FM in het kabelpakket te hebben, geeft aan dat onze programmering door heel veel luisteraars op prijs wordt gesteld en dat is natuurlijk iets om trots op te zijn."

Classic FM is het populairste klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag licht klassiek voor elk moment. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet, diverse apps voor o.a. de iPhone en Android-toestellen, Canal Digitaal en Digitenne.

www.classicfm.nl

Weergaven: 70

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden