Nederlands MediaNetwerk

Consument besteedt meer dan 350.000 uur aan online reclamefolders

Uit onafhankelijk onderzoek* blijkt dat de Nederlander gemiddeld 38 uur per jaar aan papieren reclamefolders besteedt. De huidige trend waarin print uitingen ook digitaal beschikbaar zijn, neemt ook het lezen van online reclamefolders een grote vlucht. Reclamefolder.nl maakt de online leesgegevens inzichtelijk.

De consument leest wekelijks gemiddeld 6 minuten reclamefolders via de website van Reclamefolder.nl  en in de Reclamefolder app. De totale tijd dat een consument actief is op dit platform, is 11 minuten per keer. Dan zijn zij bezig met zoeken, folders lezen, hun prikbord vullen met gewenste producten en zij stellen hun persoonlijke wensen in. Afgelopen maand september zijn alle consumenten gezamenlijk ruim 350.000 uur actief geweest op het Reclamefolder platform. Dit zijn mooie cijfers voor hét platform voor online folders.

De verwachting is dat de gemiddelde leestijd en het aantal gelezen folders blijft toenemen.  In deze maand (oktober 2013), registreert het platform meer dan 15.000.000 folderraadplegingen. (=gelezen folders). Het aantal downloads van de Reclamefolder app is de grens van 900.000 inmiddels gepasseerd. Deze stijgingen betekent voor de retailer een groter bereik met hun reclamefolder.

Robin Streng, directeur Reclamefolder.nl: “Wanneer een retailer besluit zijn fysieke folder online te plaatsen op het Reclamefolder.nl platform, krijgt hij inzicht in het leesgedrag van zijn consumenten. Wij geven antwoorden op vragen als: Hoeveel tijd besteedt de consument gemiddeld aan zijn folder? Tot welke pagina zijn zij gekomen? Is zijn folder favoriet? Met deze gegevens heeft de marketingafdeling van de retailer waardevolle informatie om keuzes te maken voor zijn folders.” Voordeel voor de retailer is dat deze cijfers gebaseerd zijn op het leesgedrag van consumenten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in zijn folder”.

Weergaven: 191

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden