Nederlands MediaNetwerk

Coop Supermarkten ontketent rage met gratis vrachtwagentjes

Coop Supermarkten (Coop, CoopCompact en Supercoop) start 28 februari met een nieuwe landelijke campagne. Vier weken lang kunnen klanten van deze supermarktketen in totaal 22 verschillende soorten vrachtwagentjes sparen. Met bekende merken als Douwe Egberts, Pickwick, Honig, Heinz, Sisi en van Coop zelf, biedt Coop Supermarkten haar klanten een uitgebreide en herkenbare collectie aan vrachtwagentjes. Het sparen van vrachtwagentjes onder zowel de jongere als de oudere generatie is enorm populair. 

Van 28 februari tot en met 26 maart ontvangen klanten van Coop Supermarkten bij aankoop van diverse actieproducten een gratis vrachtwagentje. Per week zijn er zes actieproducten. In vier weken kan de klant 22 verschillende soorten vrachtwagentjes verzamelen. Daarnaast kunnen klanten vanaf de start van de actie voor een klein bedrag een speciaal laadstation bijkopen. Dit speciaal ontworpen laadstation biedt ruimte voor alle 22 verschillende vrachtwagentjes en is in een beperkte oplage beschikbaar.

Door de populariteit van dit soort collector’s items en het succes van een vergelijkbare actie uit 2007 verwacht de supermarktketen een aantrekkelijke actie in handen te hebben. Commercieel directeur Gerard Koning: “Het verzamelen van vrachtwagentjes is van oudsher een populaire aangelegenheid. Uit ervaring weten we dat een dergelijke actie zowel onder de jongere als de oudere generatie enorm leeft. Door gebruik te maken van de bekende merken en grote variatie in vrachtwagentjes zijn we er van overtuigd dat we onze klanten met deze items een mooie en aantrekkelijke verzamelrange bieden.”

In totaal zijn er 22 verschillende soorten vrachtwagentjes. De opdrukken van de vrachtwagentjes variëren van Douwe Egberts, Pickwick, Honig, Heinz tot Sisi. Ook zijn er vrachtwagentjes met de opdrukken van de drie verschillende formules van Coop Supermarkten. Voor deze actie geldt het op = op principe.

www.coopsupermarkten.nl

Weergaven: 50

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden