Nederlands MediaNetwerk

Niemand minder dan Danny de Munk heeft afgelopen vrijdag een presentatiecontract getekend bij SBS 6. Danny zal vanaf 28 januari schitteren als kandidaat in Sterren Dansen op het IJs en zal in het voor- en najaar te zien zijn als presentator in twee gloednieuwe programma’s. SBS 6 is trots en zeer verheugd over de samenwerking met de Nederlandse ster.

SBS 6 is dolgelukkig met de nieuwe aanwinst. “Danny de Munk is een man van het volk en past perfect bij onze familiezender. We komen in 2011 met verschillende nieuwe programma’s waarvan Danny er twee gaat presenteren. We kijken erg uit naar deze samenwerking.”, aldus Directeur Televisie Tina Nijkamp.

Ook Danny is op zijn beurt blij met de volgende stap in zijn carrière: “Na film, zang en musical heb ik heel veel zin in het nieuwe avontuur dat televisie heet. Ik heb altijd al willen presenteren en na goede gesprekken met SBS 6 zijn we eruit dat ik in 2011 twee nieuwe programma’s ga doen. Maar eerst ga ik me van mijn beste kant laten zien op het ijs.”

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd gekozen als hoofdrolspeler van de film Ciske de Rat. De film draaide vanaf maart 1984 in de bioscopen en werd een van de grootste successen uit de Nederlandse filmgeschiedenis. De door Danny gezongen titelsong ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ werd een nummer 1-hit in Nederland en was de bestverkochte single van 1984. Daarnaast bracht zijn carrière als zanger diverse albums voort en gaf hij meerdere malen uitverkochte concerten in heel Nederland.

Een grote omslag in de loopbaan van Danny kwam met zijn rol in de musical Les Misérables in 1991. Danny speelde de rol Marius dermate overtuigend, dat dit het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur. Vanaf 2011 gaat hij zich toeleggen op televisie bij SBS 6.

www.sbs6.nl

Weergaven: 101

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden