Nederlands MediaNetwerk

Op 1 september is David Veldt in dienst getreden als directeur strategie & operatie bij Yourzine. Samen met Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur, vormt hij vanaf heden de directie. David gaat zich met name richten op het verder optimaliseren van de kwaliteit van de Yourzine dienstverlening en de strategische unit binnen Yourzine verder uitbouwen.

David Veldt: "De ambitie van Yourzine is om in de komende jaren uit te groeien tot een volledige strategische partner van e-mail en online direct marketing tot CRM. From Leads to Loyalty. Een spannende uitdaging. Ik ken Yourzine en hun werkwijze al jaren en heb altijd erg fijn samengewerkt. Yourzine werkt prettig, open en los, maar wel altijd zakelijk en kwalitatief van een zeer goed niveau. We waren er dan ook snel uit." Als consultant binnen en buiten de ANWB adviseerde David jaren vele bedrijven en afdelingen met betrekking tot online strategie en direct marketing. Nu dus een volledige stap naar bureauzijde.

Gezien de forse groei bij Yourzine komt David als geroepen. Michiel van Riemsdijk: "We zien de omvang van en het aantal opdrachten structureel toenemen. De huidige groei zit hem vooral in grote (inter)nationale accounts die e-mail, direct marketing en online meer en meer als volwaardig en strategisch marketinginstrument inzetten. Vanuit die optiek is het nodig om Yourzine, vooral strategisch, nog sterker te maken."

David begon zijn loopbaan bij Kluwer Nederland. Hier was hij in diverse marketing management functies (o.a. Adfo Group en Binnenlandsbestuur) werkzaam bij meerdere werkmaatschappijen. Daarna maakte hij de stap van B-to-B naar B-to-C als marketing manager voor de Wegenwachtservices van de ANWB. Als Manager E-business stond hij tevens aan de wieg van de e-commerce van de ANWB. Hier was hij met zijn team verantwoordelijk voor de online strategie en de verkoop van verzekeringen, reizen, service en de overige webshops van de ANWB.

www.yourzine.nl

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden