Nederlands MediaNetwerk

De Persgroep Advertising en AD.nl organiseren NK Klikken

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis vindt het Nederlands Kampioenschap Klikken plaats. Vanaf 24 januari houdt AD.nl in samenwerking met HP en Bol.com de eerste editie van dit Nederlandse kampioenschap. Na de voorrondes en de finale zal de winnaar een geldbedrag van € 5.000 en een Touchsmart PC van HP mee naar huis nemen.

Justin Sandee, Sales Director Digital, de Persgroep Advertising Digital: “We zijn er trots op dat we de primeur van het Nederlands Kampioenschap Klikken in Nederland mogen presenteren. AD.nl zal de finale rechtstreeks via webcams streamen op de site. We hopen naast het Nederlands record ook op een wereldrecord of een vermelding in het Guiness book of Records.” Voor dit kampioenschap is AD.nl een intensief partnership met HP aangegaan. Wanda van Wieringen, Consumer Marketing Manager, Personal Systems Group, HP: “Met het NK klikken brengen HP en bol.com het brede assortiment HP-accessoires op ludieke wijze onder de aandacht”.

Het Kampioenschap Klikken start op 24 januari en wordt in twee fasen gespeeld; de voorronde en de finale. In de voorronde, die 4 weken duurt, wordt gezocht naar de snelste klikker van Nederland. Deelnemers kunnen elke dag opnieuw meespelen en kans maken op verschillende HP prijzen, ongeacht de behaalde score. Door iedere week een nieuw level te introduceren worden de verschillende vaardigheden van de klikker op de proef gesteld. 

De finale, in de vorm van een klikmarathon, wordt gespeeld op het hoofdkantoor van AD.nl. Daar zullen de finalisten onder toezicht van een notaris de finale spelen. De klikmarathon, gespeeld met HP muizen, wordt via webcams live vertoond op AD.nl.  De winnaar van de finale krijgt, naast de titel Nederlands Kampioen Klikken, een geldbedrag van €5.000, de nieuwste Touchsmart PC van HP én mogelijk een wereldrecord.

www.AD.nl/klikken

Weergaven: 64

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden