Nederlands MediaNetwerk

Na de officiële introductie van de Apple iPad in Nederland lanceert De Telefoongids BV, de uitgever van De Telefoongids & Gouden Gids, zijn iPad applicatie. Vanaf afgelopen weekend kunnen iPad-gebruikers de app Zoek & Vind HD gratis downloaden in de App Store. Vorig jaar introduceerde De Telefoongids BV een iPhone app die sindsdien meer dan 78.000 keer gedownload is.

Met Zoek & Vind HD kunnen gebruikers telefoonnummers, adressen en websites van vijf miljoen personen en ruim 200.000 bedrijven in Nederland achterhalen. Hiermee heeft nu ook de iPad toegang tot de meest complete database in zijn soort van Nederland.

De interface maakt goed gebruik van het grote scherm van de iPad. Het startscherm van de app is een grote overzichtelijke Google Maps-kaart. Vanuit hier kunnen gebruikers met één knop alle handige adressen in hun directe omgeving vinden. Deze worden compleet met kaartje getoond. De snelste route is daarna gemakkelijk bepaald. De gevonden gegevens kunnen gebruikers direct opslaan in hun eigen adresboek of per e-mail versturen.

Gegevens uit De Telefoongids & Gouden Gids worden maandelijks door meer dan tien miljoen unieke bezoekers geraadpleegd. Met de introductie van de iPad app is Zoek & Vind nu geschikt voor de Apple iPhone, iPhone Touch en iPad. Daarnaast biedt De Telefoongids BV een app voor Google Android en een Java-applicatie voor Blackberry’s en andere smartphones. Gebruikers kunnen ook op de mobiele site terecht: m.detelefoongids.nl.

Weergaven: 266

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden