Nederlands MediaNetwerk

Op 8 en 9 oktober organiseert DeMeter, platform voor de Toekomst van DM, de DM-Days in Maastricht met als thema: Entertaining is Gaining.

Entertainment is nog één van de weinige manieren om op te vallen met de huidige en nog steeds toenemende mediadruk. Menig bedrijf die hier op inspeelt merkt de kracht van entertainment: entertaining is gaining. Hoe je daar zelf als organisatie succesvol mee om kunt gaan, ontdek je op 8 en 9 oktober op de DM-Days in Maastricht. Maar liefst zes sprekers van het hoogste niveau zullen de aanwezigen informeren en inspireren over hoe gaining entertainment kan zijn op het gebied van dialoog marketing. Momenteel zijn de volgende sprekers al bekend: Maarten Verkoren (Productmanager New Animation Benelux bij de Walt Disney Company, Sandy Wenderhold (Eigenaar van Sansyl B.V.adult entertainment) en Hans van der Sande (Sociaal Psycholoog).

De sprekers zullen kennis geven over hun marketingstrategieën, nieuwe technologieën, socialnetworks, trends en de grote rol van het online kanaal binnen de totale marketingstrategie. Zo zal Maarten Verkoren, die o.a. verantwoordelijk is geweest voor de campagnes van: The Princess and the Frog, Rataouille, Sneeuwitje dit namens de Walt Disney Company doen. Spreker Sandy Wenderhold neemt de aanwezigen mee in de marketingwereld van erotiek. DM op z'n stoutst! Daarnaast ontbreekt ook het element wetenschap niet op dit congres. Hans van der Sande zal als ervaringsdeskundige de verbinding leggen tussen het menselijk gedrag, social media en entertainment.

Het thema van het jaarlijkse dialoog marketing (netwerk)congres is dit jaar vooral terug te vinden in de sprekerskeuze en de branches waarin zij werkzaam zijn, maar is inhoudelijk op iedere branche toepasbaar. De DM-Days 2010 zullen op 8 en 9 oktober wederom plaatsvinden in het Amrãth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht. DM-Days 2010 zal ook dit jaar weer een bron van inspiratie vormen en van grote toegevoegde waarde zijn voor het netwerk van iedere marketeer.

www.dmdays.nl

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden