Nederlands MediaNetwerk

Acquire Online, het enige online advertentie netwerk in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op de exploitatie van business to business websites, is vijf jaar na haar oprichting verkocht.  De nieuwe aandeelhouders concentreren zich uitsluitend op de online activiteiten, hetgeen voor Acquire Online een extra impuls betekent.

Acquire Online is oorspronkelijk opgericht als zelfstandige zusterorganisatie van Acquire Media. Oprichter van beide organisaties Harald Jansen blijft als commissaris betrokken bij Acquire Online. Erik Boersema zal als sales manager verantwoordelijk blijven voor het sales team dat eveneens ongewijzigd blijft. De dagelijkse leiding van het bedrijf komt in handen van managing partner Dennis Pekel.

Over de achtergrond van deze overname verklaart Pekel: "Wij doen deze overname omdat wij geloven in de potentie van Acquire Online en de kracht van het netwerk van site-owners dat over de afgelopen jaren is opgebouwd." De nieuwe aandeelhouders zullen onder andere investeren in real-time informatievoorziening richting site owners en adverteerders. Een geavanceerd proces- en informatie systeem zal site owners en adverteerders op elk moment van de dag inzicht bieden in de status en resultaten van hun campagnes. Dit past binnen het nieuwe beleid om een speerpunt te maken van operationele efficiëntie. "Een andere belangrijke ambitie is om te excelleren op het gebied van branded content integratie en content sponsoring. We weten vanuit de markt dat dit soort projecten vaak heel stroperig en moeizaam verlopen. Met Acquire Online willen wij dat veel beter gaan doen. Kortom, veel werk aan de winkel voor 2011" aldus Dennis Pekel.

Dennis Pekel is als directeur grootaandeelhouder betrokken bij Acquire Online. Dennis is ondermeer eindverantwoordelijke geweest voor de Portals en Media activiteiten van Tiscali BV, mede-initiator van Stichting Internetreclame (STIR) en initiatiefnemer van 1euroCPM.nl.

www.acquireonline.nl

Weergaven: 401

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden