Nederlands MediaNetwerk

Design Bridge, international brand design agency, is in samenwerking met De Graaff BrandManagement aan het werk voor Uniekaas. Design Bridge Amsterdam zal een nieuw verpakkingsconcept ontwerpen dat als basis gaat dienen voor het hele assortiment. Daarnaast gaat Design Bridge aan de slag voor andere (internationale) projecten van Uniekaas. De Graaff BrandManagement ontwikkelt de merkstrategie en begeleidt het gehele traject.

De geschiedenis van Uniekaas gaat terug naar het ontstaan van de Nederlandse Kaas Unie, een coöperatie van boeren die in 1964 als eerste met een merkkaas op de markt kwam: Uniekaas. Inmiddels is Uniekaas, met verschillende kaasmerken, uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse kaasmarkt en opereert in diverse export markten waaronder de U.S.A.. Uniekaas rijpt, snijdt en verpakt kaas voor klanten in binnen- en buitenland. Daarbij is zij als geen ander onderlegd in distributie en logistiek.

Design Bridge is een international brand design agency gespecialiseerd in het ontwikkelen, herpositioneren en creëren van consumenten- en corporate merken. Opgericht in 1986, met vestigingen in Amsterdam, Londen en Singapore, heeft Design Bridge de afgelopen jaren voor een breed scala aan klanten haar expertise ingezet op het vlak van 3D, innovatie, merkstrategie, merkidentiteiten en verpakkingen. Design Bridge opereert vanuit haar kantoor in Nederland in ruim 40 landen met meer dan 50 werknemers waarvan 14 verschillende nationaliteiten. Opdrachtgevers zijn o.a. FrieslandCampina, dance4life, TNT, Sara Lee, Heinz en Heineken Int. Design Bridge heeft voor haar werk een groot aantal effectiviteit- en creativiteit awards gewonnen.

www.designbridge.com

Weergaven: 119

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden