Nederlands MediaNetwerk

'Verantwoord ondernemen’ is anno 2010 een essentiële en daarmee onvermijdelijke term voor Dutch Moving Billboards (DMB). Met een revolutionaire Media-Bike is DMB Nederlands’ eerste Outdoor Advertiser die 24/7 groene reclame maakt op iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland.

De opvallende high tech ligfiets wordt gesierd door dubbelzijdige reclameposters op Abri-formaat en is voorzien van een geluidssysteem en verlichting waardoor het vervoersmiddel ook ’s avonds een ware blikvanger is. Geen weg lijkt de Media-Bike te ver: Eenvoudig bereikt het de stadsgebieden die doorgaans voor motorvoertuigen afgesloten zijn. Daarnaast manoeuvreert de berijder van de Media-Bike zich behendig langs het winkelend publiek.

Managing Director Pier Luigi Jorritsma over het bijzondere promotiemiddel: “Voor productpresentaties, winkelopeningen of welk ander promotiedoeleinde dan ook; door de onbeperkte inzet van de Media-Bike wordt de interactie met de doelgroep op milieuvriendelijke wijze vergroot.”

Eerder nog bood Dutch Moving Billboards iCentre, de grootste Apple retailer van Nederland, sterke ondersteuning in het uitdragen van lokale promotieactiviteiten. Door de inzet van de opvallende Media-Bikes, enthousiaste berijders en goede sampling, werd de exposure en traffic rondom het nieuwe iCentre filiaal aanzienlijk verhoogd. Dat de revolutionaire bike niet aan de aandacht ontgaat, blijkt alleen al uit het gegeven dat 80% van de consumenten zich na 1 uur de reclameboodschap weten te herinneren. “Succes heeft Dutch Moving Billboards hiermee bewezen!” Aldus Jorritsma.

www.dutchmovingbillboards.nl

Weergaven: 65

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden