Nederlands MediaNetwerk

Eigen huishoudboekje op CashFlow.nl nu te vergelijken met Nibudcijfers

Vanaf deze week worden cijfers van Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) in het financiële platform www.cashflow.nl geïntegreerd. Hierdoor wordt het voor gebruikers mogelijk het persoonlijke huishoudboekje anoniem te vergelijken met duizenden andere vergelijkbare Nederlandse huishoudens. CashFlow.nl helpt jong en oud op een snelle en eigentijdse manier inzicht te krijgen in hun inkomsten en uitgaven. De vergelijking zorgt er voor dat gebruikers even stil staan bij hun uitgavenpatroon en ‘onbewust’ slimmer met geld omgaan. Inmiddels geeft al ruim 70% van de gebruikers aan de uitgaven beter onder controle te houden met gebruik van deze online service. Dat aantal wordt met de ondersteuning van de referentiecijfers van het Nibud alleen maar groter, volgens CashFlow-directeur Bart den Hollander.
Koppeling Nibud “De koppeling tussen ons online huishoudboekje met de gegevens van het Nibud is een waardevolle aanvulling op de huidige dienstverlening”, legt den Hollander uit. “Als specialist in het ontwikkelen van financiële software van bijvoorbeeld
www.bankingtools.nl stellen wij als doel gebruiksvriendelijke producten te leveren. Met CashFlow.nl leveren we nu ook onafhankelijk advies over de huishoudportemonnee. Bovendien kunnen gebruikers van CashFlow.nl op ons forum terecht voor praktische tips. Binnenkort zal het Nibud hier ook advies geven over de geïntegreerde Nibud gegevens”.
Werking Momenteel maken een kleine 40.000 personen gebruik van het platform voor het inzichtelijk maken van hun inkomsten en uitgaven. Door de geïntegreerde koppeling met beveiligd internetbankieren, worden bankrekeningnummers van verschillende Nederlandse en Belgische banken samengevoegd tot één totaaloverzicht. Verzamelde financiële transacties worden vervolgens verwerkt in duidelijke cijfers en grafieken. De invoer van de bankgegevens verloopt via beveiligd internetbankieren, waardoor handmatige invoer van gegevens vrijwel overbodig is. Het platform herkent 85% van de geïmporteerde uitgaven en inkomsten en rubriceert deze automatisch naar standaard-posten als salaris, reiskosten, woonlasten of bijvoorbeeld boodschappen. Handmatig kunnen niet-automatisch herkende gegevens aan de juiste post worden toegekend.
Gratis en betaald Registratie en basisfunctionaliteiten van CashFlow.nl zijn kosteloos. Optioneel kan gekozen worden voor betaalde uitbreidingen. Zo is het vergelijken van de eigen huishoudfinanciën met de Nibud referentiecijfers de eerste drie maanden gratis. Daarna kan de gebruiker ervoor kiezen om, tegen een klein bedrag, hier permanent gebruik van te blijven maken. Invers-directeur Bart den Hollander verwacht binnen afzienbare tijd meerdere betaalde toepassingen van partners aan te kunnen bieden zoals het verzorgen van de jaarlijkse belastingaangifte.
Beveliging CashFlow.nl is sinds 2009 uitvoerig getest en doorontwikkeld. Het platform is officieel gecertificeerd door het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en beveiligingsspecialist McAfee controleert dagelijks of de beveiligde en versleutelde gegevens onbereikbaar blijven voor derden. Invers, het bedrijf achter CashFlow.nl, is ruim twaalf jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van software.

Weergaven: 333

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden