Nederlands MediaNetwerk

Enschede Promotie en de gemeente Enschede lanceren mobiele website

Enschede Promotie en de gemeente Enschede lanceren een mobiele website. Met de site is het voor bezoekers en bewoners mogelijk actuele informatie op de mobiele telefoon te vinden, onder meer over alle activiteiten in de stad.

Zo kan men de laatste informatie vinden over evenementen, maar bijvoorbeeld ook over restaurants, hotels, winkels en koopzondagen. Deze maand wordt de mogelijkheid toegevoegd om te zien hoeveel vrije parkeerplaatsen er zijn. De mobiele website biedt eveneens het laatste gemeentenieuws en de meeste recente gemeente vacatures. Bovendien wordt op dit moment gewerkt aan de mogelijkheid om direct afspraken te maken (bijvoorbeeld voor aanvragen van een paspoort) of meldingen over de woonomgeving te doen. Deze mogelijkheid is naar verwachting in februari beschikbaar.

Het datagebruik op de mobiele telefoon neemt snel toe. In 2009 lag het al 300 keer hoger dan in 2008. Deze trend zet zich in 2010 en nadien ongetwijfeld verder door. Met het aanbieden van relevante en actuele informatie over Enschede via de mobiele telefoon wordt ingespeeld op deze snelle groei en wordt de digitale zichtbaarheid van de stad verder versterkt.

www.enschede.nl

Weergaven: 61

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden