Nederlands MediaNetwerk

Entertainment Retail Group en Avalon Entertainment gaan samenwerken

Entertainment Retail Group, eigenaar van Videoland en Movie MAX, gaat een strategische alliantie aan met Avalon Entertainment. Avalon Wholesale neemt per direct de leveringen van het sell through product aan de rentalketens van Entertainment Retail Group over. Dit betekent dat Avalon Wholesale bij de winkels van Videoland, Movie MAX en Movies & More invulling zal geven aan de schappenplannen voor DVD, Blu-ray, games en CD’s.

Tegelijkertijd starten E.R.G. en Avalon Entertainment een test waarbij een rentalassortiment zal worden geïntroduceerd in een beperkt aantal vestigingen van Music Store. Indien de test slaagt kan de consument in de nabije toekomst bij alle Music Store vestigingspunten ook terecht voor het top-assortiment op het gebied van DVD rental.

“Het is meer dan alleen een inkoop samenwerking”, legt Ruud Bakker, COO bij Entertainment Retail Group uit. “We beginnen over en weer met de introductie van verkoop en verhuur in onze ketens. We hebben al meerdere combinatie winkels geopend en de lange termijn doelstelling is om uiteindelijk zoveel mogelijk combinatie winkels te maken. We zijn vol vertrouwen dat deze aanpak een succes zal zijn, zowel voor de ondernemers van beide strategische partners als voor de consument.”

Bij de retail/rentalketen Entertainment Retail Group zijn op dit moment ongeveer 440 winkelpunten aangesloten. Music Store telt momenteel ruim 120 vestigingen.

www.e-r-g.eu
www.avalonmediagroup.nl

Weergaven: 187

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden