Nederlands MediaNetwerk

Folkert Reith (1969) start per 1 januari als programmamanager bij Logeion. Hij wordt verantwoordelijk voor de totstandkoming en het onderhouden van een attractief, samenhangend, dekkend, kwalitatief en hoogwaardig aanbod van studiebijeenkomsten, seminars en events. Deze dragen bij aan de professionaliseringsdoelstelling van de vereniging.

Logeion is de beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, gevestigd in Den Haag. Speerpunt van de vereniging is professionalisering van het communicatievak. Reith gaat zich richten op de ontwikkeling van bijeenkomsten waarmee Logeion beter kan inspelen op de behoeften van specifieke doelgroepen zoals bedrijfsleven en hogere beroepsniveaus. Met Reiths aanstelling geeft Logeion invulling aan de plannen om te gaan verbreden en meer samenwerking te zoeken met andere partijen.

Ook wordt hij verantwoordelijk voor stroomlijning en labelling van het al bestaande aanbod van themagroepen. Tevens functioneert hij als sparringpartner van het algemeen bestuur, het TrendTeam en themagroepen.

“Kennisontwikkeling vindt pas daadwerkelijk plaats als mensen elkaar ontmoeten, in gesprek gaan over het vak, ervaringen delen en elkaar inspireren en uitdagen. Daar een bijdrage aan kunnen leveren in de rol van programmamanager is natuurlijk prachtig”, zegt Folkert Reith.

Reith werkte voorheen als kennisadviseur/ programmamanager bij Sabel Communicatie en was mede-directeur van het Management Studiecentrum. Daarvoor was hij projectmanager/consultant bij de Maatschap voor Communicatie.

www.logeion.nl

Weergaven: 61

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden