Nederlands MediaNetwerk

Gamer.nl en NU.nl live vanaf E3: de grootste gamebeurs ter wereld

De opvolger van de Nintendo Wii en een nieuwe PlayStation handheld maken naar alle waarschijnlijkheid deze week hun debuut op de E3; de grootste gamebeurs ter wereld. Gamer.nl en NU.nl werken deze week samen om de beste coverage te leveren van de Electronic Entertainment Expo (kortweg E3). Naast het laatste nieuws en impressies verschijnen er exclusieve beelden van de nieuwste games en spelsystemen.

De E3 in Los Angeles is de grootste beurs voor computerspellen ter wereld. Elk jaar reizen duizenden journalisten, ontwikkelaars en uitgevers af naar de Amerikaanse wereldstad om daar de nieuwste games en spelcomputers te bekijken en te testen. De redactie van Gamer.nl, die op locatie aanwezig is, zal Gamer.nl en NU.nl voorzien van het laatste nieuws, de eerste indrukken van de games en videoitems over de belangrijkste aankondigingen. Op Gamer.nl wordt de complete E3-ervaring naar de bezoekers gebracht met exclusieve video’s, waar naast informatie over alle nieuwe games ook de sfeer van de beurs naar voren komt.

“De E3 voelt als Kerstmis voor gamers”, aldus Michel Musters, hoofdredacteur van Gamer.nl. “Er zijn honderden nieuwe games te zien en journalisten krijgen meteen de kans die te spelen. Zo kunnen we op Gamer.nl en NU.nl precies vertellen naar welke games de consument uit kan kijken dit najaar.”

Al het nieuws van de beurs is ook te volgen via de iPhone, iPad en Android apps van Gamer.nl. Via Twitter (@GamerNL) komt ook al het belangrijke nieuws voorbij. Gamer.nl heeft tevens een dossierpagina ingericht voor de E3 2011, hier zullen alle artikelen, media releases en nieuwsberichten bij elkaar komen: www.gamer.nl/dossier/e3-2011

"Samen met Gamer.nl biedt NU.nl al jaren een succesvolle en populaire rubriek met het laatste gamenieuws. Daarom mag uitvoerige verslaggeving van de E3 op NU.nl natuurlijk niet ontbreken", zegt Wieland van Dijk, chef redactie van NU.nl. "Dankzij de samenwerking met Gamer.nl kunnen we uit eerste hand verslag doen van het belangrijkste game-event ter wereld."

De E3 beurs loopt van 7 tot en met 9 juni. Vanaf vanavond worden er echter al persconferenties gehouden van onder andere Microsoft en Sony. Deze persconferenties staan garant voor grote aankondigingen en demonstraties van de nieuwste games. Gamer.nl is bij deze persconferenties aanwezig en doet minute-to-minute verslag. De meeste ogen zijn dit jaar gericht op de opvolger van de Nintendo Wii, een nieuwe handheld van Sony en meer informatie en beelden van Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 3 en Assassin's Creed: Revelations.

www.gamer.nl

www.nu.nl

www.sanomamedia.nl

Weergaven: 93

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden