Nederlands MediaNetwerk

Wie gaat de 7e editie van de DeMeter Award winnen? Uit vele inzendingen zijn door de jury recentelijk 3 genomineerden geselecteerd.

• Annemarie Joosen, teamleider direct marketing binnen de Nederlandse Staatsloterij. Belangrijkste vakprestatie: klantbehoud binnen de Nederlandse Staatsloterij op de kaart gezet.

• Joris Toonders, Managing Director van Yonego BV, ROI Driven Internet Marketing. Belangrijkste vakprestatie: het zonder een euro aan marketingbudget op zijn 15e uitrollen van een van de grootste mobile entertainment portals in Nederland (ringtones).

• Walter van der Scheer, Sales Manager van Copernica BV. Belangrijkste vakprestatie: het opbouwen van een netwerk van 150 partners die allemaal op hun manier waarde toevoegen aan Copernica Marketing Software en de gebruikers.

Binnenkort zal DeMeter's deskundige jury, bestaande uit Antal de Waij, Renate Vogt, Frans Reichardt, Marianne Robben en Robin Riemslag, de drie kandidaten onder vuur nemen. Dit gebeurt op een geheime plaats, op een geheim tijdstip. De genomineerden blijven daarna nog even in spanning, wamt pas tijdens de Award Avond op 7 oktober wordt bekendgemaakt wie HET DM-talent van 2010 is!

De DeMeter Award wordt dit jaar uitgereikt in aansluiting het programma van de Nationale Vakdag Dialogue & Digital Marketing, op 7 oktober van 17.00 tot 22.00 uur in Congrescentrum De Kuip in Rotterdam. De entourage en de competitie beloven een spectaculaire Award Avond, waar je bij moet zijn! Toegang is gratis maar wel even aanmelden via demeteraward.nl (vol=vol).

DeMeter is het platform voor de toekomst van DM. Om de groei en vernieuwing in dit boeiende vak te blijven stimuleren is de DeMeter Award in het leven geroepen. De Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties.

www.demeteraward.nl

Weergaven: 41

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden