Nederlands MediaNetwerk

Dat het snel kan gaan met een succesvolle introductie, bewijst G + J Uitgevers deze maand. Nog geen zes jaar geleden, in september 2005, lag de allereerste Nederlandse Glamour in de winkel, en nu al wordt het 10 miljoenste nummer verkocht.

Glamour is sinds dat eerste nummer razendsnel uitgegroeid tot het grootste fashion maandblad  met een betaalde oplage van 148.294 (bron: HOI 2010).

Tijdschrift van het Jaar Glamour deelt haar successen graag samen met de lezers. Om te vieren dat de 10 miljoenste Glamour deze maand verkocht wordt, pakt het meest selectieve vrouwenblad voor modeliefhebbers in de augustuseditie groots uit: via een unieke code in het blad, maakt de lezeres op www.glamour.nl/10miljoen kans op een VIP-day met drie vriendinnen, met o.a. € 2.000 shopping money.

Het Glamour to the people gevoel wordt compleet gemaakt met een gratis cd van Jenny Lane die bij het nummer zit. “Dat de 10 miljoenste Glamour over de toonbank gaat, is natuurlijk ongelooflijk. En dat vieren we met een glas champagne (met friet) én onze lezeressen. Let’s celebrate fashion together” Aldus hoofdredacteur Karin Swerink.

Glamour is niet alleen kwantitatief sterk, maar ook kwalitatief. De kwaliteit van het bereik van Glamour maakt het verschil met de concurrentie. 53% leest alles of bijna alles van Glamour, 40% van de Glamour lezers zijn trouwe lezers en 59% is abonnee of koopt het blad zelf. (Bron: NOM jan t/m dec 2010) 

 

www.glamour.nl/10miljoen

Weergaven: 102

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden