Nederlands MediaNetwerk

Een film van negen en een halve minuut. Dat kom je niet vaak tegen in reclameland. Zeker niet één waarin je zelf invloed hebt op het script. HORNBACH durft met haar nieuwe campagne ´Huis zonder grenzen´ die uitdaging aan te gaan. Vanaf aanstaande zaterdag 21 augustus start de campagne met de onlinepremière van de Nederlandse film, teasercommercials op televisie, advertenties, out-of-home, POSmateriaal, social media en online pr.

De film ´Huis zonder grenzen´ vertelt het verhaal van een man die het avontuur aangaat om een perfect thuis te realiseren, waarbij hij talrijke obstakels moet overwinnen. Door zijn enthousiasme zet hij veranderingen in gang waardoor aan het eind van de film niets meer hetzelfde is. Hij laat zien dat in ieder huis een thuis schuilt voor wie in zijn eigen ideeën gelooft. Doel is vooral echte projectklussers aan te spreken. Daarmee sluit de campagne aan op de pay-off van HORNBACH: Er is altijd iets te doen.

De website www.huiszondergrenzen.nl vormt de uitgangsbasis en het hart van de campagne. Hier is de korte film te bekijken en kun je meedoen met de wedstrijd ‘De geheimzinnige brief’, waarin bezoekers van de site zelf als scriptschrijver kunnen optreden en hun eigen gepersonaliseerde filmscène kunnen maken.

Wie geïnspireerd is door de ideeën uit de film, kan op de website vinden hoe deze projecten zijn te realiseren. En wie juist inspiratie mist, kan zich inschrijven voor een gratis stylingadvies.

De film kan ook mobiel worden bekeken via m.huiszondergrenzen.nl. Speciaal hiervoor werd een
QR-code ontwikkeld, die gebruikt wordt in de huis-aan-huisfolder en bij de out-of-homecampagne. Door deze code te scannen met je mobiel, wordt de mobiele website automatisch geopend.

De actuele HORNBACH-campagne is opnieuw afkomstig van Heimat. De creatievelingen uit Berlijn zijn al tien jaar verantwoordelijk voor de merkencommunicatie van de bouwmarktonderneming. In Nederland was de mediaplanning in handen van Stroom en de public relations in die van Van Hulzen PR. Verantwoordelijk aan klantzijde bij HORNBACH Nederland zijn Corine Everts (marketing manager), Michel van Slingerland (coördinator Digitale Media) en Karin Cardinaal (coördinator Printmedia).

www.huiszondergrenzen.nl
www.hornbach.nl

Weergaven: 234

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden