Nederlands MediaNetwerk

ICT Media, de uitgever van o.a. CIO Magazine en Tijdschrift IT Management (TITM), heeft afgelopen maandag op het Jaarcongres Strategic Sourcing het bekende vakblad Outsource Magazine in vernieuwde vorm gepresenteerd. De herlancering volgt op het faillissement, begin dit jaar, van F&G Publishing, tot dan toe de uitgever van Outsource Magazine (OM). ICT Media heeft het magazine overgenomen via de curator en brengt het nu opnieuw op de markt. ICT Media is een moderne, crossmediale uitgever, die zich richt op het faciliteren van diverse communities, zoals die van de CIO’s en senior IT-managers.

Rob Beijleveld, CEO van ICT Media BV, over de herlancering: “Outsource Magazine past prima in ons portfolio. Sourcing is voor het management van steeds meer organisaties een strategisch onderwerp geworden, waarbij het draait om samenwerken met leveranciers, interne business units en zelfs complete bedrijfsketens. Met het oog op die toenemende samenwerking is het essentieel om juist nu een specifieke community op het gebied van sourcing in te richten”.

Rob Beijleveld wijst hierbij op het format, dat binnen de CIO-community al jaren succesvol is: “Het format is afgeleid van dat van onze huidige uitgaven en bestaat uit een magazine, in combinatie met het Jaarcongres Strategic Sourcing. Dit congres heeft deze week voor het eerst plaatsgevonden en trok direct al meer dan tweehonderdvijftig bezoekers, grotendeels C-level managers. Denk verder aan studietrips, eigen Awards – op basis van een objectief juryproces – en rondetafelsessies met dialoog en diepgang”.

De nieuwe hoofdredacteur van OM, Arnoud van Gemeren, zegt over het eerste nummer van het vernieuwde magazine: “Het is een goede zaak dat ICT Media in de positie is de inbreng van CIO’s en andere senior managers aan de klantzijde van de markt beter voor het voetlicht te brengen”.

Van Gemeren is van plan het magazine thematisch en qua doelgroep te verbreden: “Veel lezers van OM zijn werkzaam in inkoopfuncties, hebben een financiële rol in hun organisatie of zijn actief in business process outsourcing, het uitbesteden van bedrijfsprocessen zoals HRM of callcenter-diensten. Ik wil deze groepen nu ook beter gaan bedienen met gerichte informatie op hun vakgebied, terwijl we de traditioneel sterke positie van de titel in de markt voor IT sourcing zullen uitbouwen, online en offline”.

www.ictmedia.nl

Weergaven: 77

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden