Nederlands MediaNetwerk

Door Erwin Blom. Een sociaal netwerk valt of staat bij de mensen die er zijn. Niet bij de features die het heeft. Het is als een kroeg: als je vrienden er uithangen, maakt de rest niet zoveel uit. Vandaar dat Twitter mijn favoriete hangout is. Daar zitten de mensen die ik ken en die ik de afgelopen jaren heb leren kennen en waarderen.


Van Google+ ben ik de afgelopen week ook gaan houden. Ik moet toegeven, deels om zijn features. Zoals de mooie Hangouts voor groepsvideogesprekken en de integratie in andere Google producten. Google laat langzaam nieuwe mensen toe, nu schijnen er wereldwijd 2 miljoen mensen op Google+ te zitten. Ik heb er mijn eerste 400 contacten al weer gevonden.


Ik ga eens kijken in hoeverre Google+ al elementen van mijn andere netwerken kan overnemen. Zoals gezegd: Twitter is voor mij nu verreweg het belangrijkst. Facebook gebruik ik een beetje, LinkedIn alleen als adressenboek. Dus eens een weekje Google+ only. Geen Twitter. Geen Facebook. Volgende vrijdag verslag!(Ennuh er zit nog een reden aan mijn tijdelijke verhuizing. Ik nader mijn 100.000e tweet. Ik wil daar eigenlijk wat mee. Maar wat? Het is ook uitstel van het grote getal dus.

Voor wie ook op Google+ zit, je vindt me hier.

www.erwinblom.nl
www.twitter.com/erwblo

Weergaven: 103

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden