Nederlands MediaNetwerk

Internetbureau Tam Tam heeft per 1 mei collega Plag Websucces uit Zoetermeer overgenomen. Met de overname versterkt partner Paul Manuel bij Tam Tam zijn top 3 positie binnen de markt en verwerft zijn bureau specifieke specialisaties zoals SEO en zoekmachinemarketing. Tevens maakt Tam Tam hiermee een slag in branchekennis van de telecom markt. De overname is het directe gevolg van de benadering door Edwin Plag van Plag Websucces aan het adres van Tam Tam voor een structurele samenwerking. 

“Met de overname van Plag zijn wij nog beter in staat onze klanten te ondersteunen”, legt Manuel uit. “Onze werkwijze is verschoven van ‘project naar programma’. Dit houdt in dat onze klanten steeds meer werken met een ‘eigen’ strategisch Tam Tam klantenteam voor alle mogelijke online aspecten binnen de organisatie. Ze zien internet als een belangrijk onderdeel van de organisatie, waarbij samenhang, vakkennis, snel handelen en lange termijn denken van essentieel belang zijn. Onze Tam Tam klantenteams doen en denken integraal mee met de opdrachtgever in meerdere geïntegreerde disciplines die deel uitmaken van een weloverwogen strategie”.

Edwin Plag is verheugd met de overname: “De veertien werknemers bij Plag krijgen met de overname het tienvoudige aan nieuwe gespecialiseerde collega’s erbij, waarmee zij hun expertises delen en gezamenlijk verder groeien.” De klanten van Plag Websucces zijn positief over de overname: “Onze klanten zien dat de continuïteit en expertise met de overname gewaarborgd blijft. Iets dat voor de lange termijn relatie die Plag met haar klanten heeft erg belangrijk is”. 

Plag Websucces, dat nu verder gaat onder de naam Tam Tam, is in vier jaar tijd een top-20 bureau geworden. Plag had als doel om in 2014 in de top 3 te staan. “Met de overname hebben we dat doel in één klap verwezenlijkt. Persoonlijk kijk ik uit naar de uitdagingen en mogelijkheden binnen Tam Tam. In mijn functie als teamleider,  ga ik me de komende jaren als verantwoordelijke voor het huidige Plag-team met dezelfde kracht en visie inzetten.” Voor de huidige medewerkers van Plag heeft de overname geen gevolgen. De werknemers van Plag kunnen zelf bepalen bij welke Tam Tam vestiging ze willen gaan werken. Ze hebben de keuze uit Delft, Utrecht of Amsterdam.

www.tamtam.nl

Weergaven: 48

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden