Nederlands MediaNetwerk

Jan Peter Balkenende: een vegetarische, brute Bambimoedermoordenaar annex premier?


De val van het kabinet in Nederland, wat moet je daar nou voor zinngs over zeggen als personenzoekmachine? Gezien de reputatie van dit kabinet - zoekende is wellicht een nog te vriendelijk woord - bleek het onvermijdelijk dat ook Balkenende IV de eindstreep niet zou halen. Ook gezien de bizarre online reputatie van onze premier mag dat geen verrassing heten.

Korte_Poten_140408.jpg

Online reputatie Jan Peter Balkenende

Hoe is de online reputatie van Jan Peter Balkenende trouwens als je hem zoekt op 123people? Het valt qua foto's allemaal nog wel mee. We zien onze JP de Premier (die trouwens net als zijn wijlen vader eigenlijk Jan Pieter Balkenende heet, wist u dat?!), ook met de overbekende foto waarbij hij zijn imago als staatsman van het volk probeert te bestätigen: colbertje nonchalant over de schouder geworpen, met een vinger losjes aan de kraag. Is ook de profielfoto van Balkenende op Hyves, by the way. Geen foto's van JP als Harry Potter, dat valt reuze mee!

Balkenende brutal murderer?

Maar bij de tweede weblink over Jan Peter Balkenende gaat het mis. Op hilarische wijze. De website Uncyclopedia heeft een zogeheten Wikia aan hem gewijd. We citeren: "Jan Peter Balkenende is the Dutch leader of the vegetarian Hippie m..., he is also the infamous brutal murderer of Bambi's mother."

*Proest*.

Vegetarische premier Balkenende

Hij blijkt zelfs de eerste vegetarische premier ter wereld te zijn! "Laten wij normen en waarden meer nadruk geven in de samenleving" betekent ruwweg "Peace man, make love, not war. Zijn moeder is Rita Verdonk, 'the heroic Dutch Ghostbuster, who is said to have a love for large shaped black love gods'. Niets aan toe te voegen. Schandalig!

Cleopatra

Balkenende woont in het Binnenhof, een kasteel in de mystieke stad Den Haag. Hij is getrouwd met Cleopatra en zijn dienaar is Wouter Bos. Te grappig allemaal.

Hoax

Jammer dat de hoax een beetje te ver wordt doorgevoerd. Volgens geruchten lijdt hij aan het Harry Potter Syndroom; 'but Jan Peter has so far always denied these allegations'. Hij is trouwens ook heel racistisch, wel raar met een moeder als Verdonk die houdt van zwarte liefdesgoden. Enfin.

Balkenende sexiest man alive

Wist je trouwens dat Harry, pardon, Jan Peter een onverdienstelijk voetballer was bij Teringzooi aan de Dijk? En: "He was voted sexiest man alive three years in a row by Margriet magazine." Gelukkig is alle ridicule rond zijn persoon gecrushed door Ernst 'Fluffy' Hirsch Ballin. Fluffy, da's dan wel weer hilarisch.

Balkenendeman

Dan de derde link. Oncyclopedia.net heeft ook een Wiki gemaakt over onze JP. Of beter gezegd, over Balkenendeman: "Het is een vogel! Het is een vliegtuig! Owh nee.... het is Balkenendeman maar."

En als je Jan-Peter Balkenende met streepje zoekt, vind je als eerste dit over-the-top-YouTube-filmpje. Kijk zelf maar.

Bizarre online reputatie

Tja, wat moet je er nog meer over zeggen? Met zo'n bizarre online reputatie heeft het zoveelste kabinet van Jan Peter het nog best lang uitgehouden met hem als premier en naamgever. Dan ben je wel een hele taaie hoor!

Onafhankelijke biografie

Rest mij nog een opvallend detail te melden. Blijkbaar is de online reputatie van JP Balkenende ook bron van zorg bij de Rijksvoorlichtingsdienst. Dermate, dat er geadverteerd wordt met Parlement.com met een onafhankelijke biografie van onze gevallen premier. Hier niets over Fluffy Ballin en dienaar Wouter Bos, gek genoeg.

Weergaven: 210

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden