Nederlands MediaNetwerk

Joost Nienhuis is benoemd tot de nieuwe CEO van Tripolis Solutions. Hij gaat het team versterken van de Nederlandse markteleider in e-mailmarketing software na een lange carrière bij Microsoft.

Joost Nienhuis is verheugd over deze nieuwe uitdaging: "Het is mijn grote ambitie om ons toch al indrukwekkende portfolio zowel nationaal als internationaal verder uit te bouwen.". Als nieuwe CEO omschrijft Nienhuis zijn visie als volgt: "Onze focus zal sterk liggen op innovatie en productontwikkeling. Absoluut onmisbaar daarin is de stuwende kracht van het Tripolis Partner Netwerk. We gaan nóg intensiever samenwerken met het succesvolle Partner Netwerk."

Tripolis Solutions kan meer dan vijfhonderd organisaties en vijftig gecertificeerde partners tot zijn klanten rekenen. Tripolis verstuurt jaarlijks meer dan 1,5 miljard (opt-in) e-mails voor bedrijven als Rabobank, Ohra, Aegon, Vodafone, Albert Heijn, NS, Reed Business, Kluwer, Bruna en Porsche.

Joost Nienhuis werkte voorheen als General Manager bij Microsoft. In die functie was hij verantwoordelijk voor de strategie en ontwikkeling van Microsoft Consumer & Online Nederland. Eerder was hij Country Manager MSN Nederland en daarna verlegde hij letterlijk zijn grenzen als Regional Director van de Microsoft Online Services Group voor ‘emerging' landen als Turkije, Rusland en Zuid-Afrika.

www.tripolis.com

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden