Nederlands MediaNetwerk

Tijdens de feestelijke uitreiking van de DeMeter Award 2010 in Rotterdam heeft Joris Toonders (Yonego) donderdagavond de titel van DM Talent van het Jaar gewonnen. Mede-genomineerden Annemarie Joosen (Staatsloterij) en Walter van der Scheer (Copernica) grepen net naast het bronzen beeld.

Toonders, Managing Director van Yonego, begon zijn DM carrière op zijn 15e. Op die leeftijd startte hij met het verkopen van ringtones op een mobile entertainment portal die binnen de kortste keren uitgroeide tot een van de grootste in zijn soort in Nederland. Toonders is een gedreven ondernemer die gelooft in ROI driven marketing en 'het testen van de waarheid'. Met enorme passie helpt hij MKB+ bedrijven alsmede multinationals in hun internet marketing activiteiten, altijd meetbaarheid en ROI in het oog houdend.

DeMeter is het platform voor de toekomst van DM. Om de groei en vernieuwing in dit boeiende vak te blijven stimuleren is de DeMeter Award in het leven geroepen. De Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties.

www.demeteraward.nl
www.demeter-online.nl
www.yonego.nl

Weergaven: 44

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden