Nederlands MediaNetwerk

Telecomaanbieder Ben heeft nu naast sim-only abonnementen en telefoons ook prepaid.

Het product heet Ben vrij en benadrukt daarmee de vrijheid die je hebt wanneer je volledig de controle hebt over je uitgave. KesselsKramer bedacht de productnaam en de bijbehorende campagne.

Het bureau heeft ook de vrijheid genomen in het maken van de campagne. Zo is er gekozen om twee talentvolle mensen met nog weinig regie-ervaring de commercials te laten maken.

De derdejaars student filmacademie, Alain Friedrichs en fotografe Sarah Carlier regisseerden in totaal 11 commercials voor Ben vrij. De commercials worden vanaf 20 september steeds in een serie van 3 per reclameblok vertoond. In elke film zijn mensen te zien die zich vrij voelen als ze bellen met Ben. In bad, op straat, in een hotel of tijdens het linedancen.

Dat vrijheidsgevoel zit in elk middel van de campagne. Of je het nu op de radio hoort, in de krant ziet, op internet tegen komt of er op straat tegen aan loopt. Want daar is Ben voor het eerst sinds de terugkeer in 2008 weer verkrijgbaar. Bij telecomwinkels, maar ook in hun eigen pop-up winkels.

Samen met Natwerk zijn namelijk tien winkels ontwikkeld waarmee de vrijheid wordt genomen om waar dan ook op straat open te gaan. De opgevouwen winkels van 2,5 bij 1 meter kunnen in een paar seconden uitgevouwen worden. Het is voor het eerst dat er in Nederland echte pop-up winkels zijn. In deze winkels krijgen mensen een prepaid simkaart van Ben met in totaal 30 euro beltegoed. De opgevouwen pop-up winkels worden de komende maanden op een omgebouwde Renault Estafette onaangekondigd door het land verspreid.

Bureau: KesselsKramer / Creatie: Niek Eijsbouts, Gijs van den Berg / Regie: Alain Friedrichs, Sarah Carlier / Geluid: Wave / Productie: Noor van Geloven / Strategie: Olaf Kampman / Pop-up winkels: Natwerk / Verantwoordelijk bij Ben: Lisette Brederode, Vicky van de Dussen, Jaco Hamel, Pieter de Klein

Ben Bad from KesselsKramer on Vimeo.

Weergaven: 177

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden