Nederlands MediaNetwerk



Lancering 7m2 Moving LED Billboards

Euromobile Nederland is onderdeel van de internationale Euromobile groep en daarmee de grootste professionele aanbieder van mobile billboards in Nederland. Euromobile voert een productlijn van meer dan 12 verschillende voertuigen van hoge kwaliteit gericht op brand building, brand activation en events. In december 2008 lanceert Euromobile Nederland haar EuroLED, een moving LED billboard.

De EuroLED is een 7m2 kleurenscherm dat videobeeld toont of andere interactieve uitingen. Een zijde bestaat uit een backlight uiting de andere zijde bestaat uit een scherm van heldere LED verlichting. Het voertuig kan rijdend ingezet worden, maar ook stilstaan op pleinen of events. Het scherm kan men verdelen in meerdere vlakken, zodat zowel bewegend beeld als een constant logo getoond worden. Bedrijven en merken als L’Oreal, Lancia, Carlsberg, Baileys maken hier in het buitenland gebruik van.

De EuroLED geeft de innovatieve kracht van het bedrijf aan en versterkt de vraag vanuit de markt naar interactieve mobiele reclamevlakken. Met de EuroLED kun je een above the line campagne ook combineren met below the line activiteiten bestaande uit een bewustmakingscampagne gericht op de doelgroep en interactieve games met de doelgroep of sms berichten.

Voor een dergelijke campagne is www.euromobile.nl de best aangewezen partner .

Weergaven: 423

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden