Nederlands MediaNetwerk

De online inzamelingsactie 6x6x6 op Reis geeft reislustige avonturiers nog tot 17 maart de tijd om te solliciteren voor een maand gratis reizen. Wie behoren er tot de 6 teams die in april tegelijkertijd 6 opdrachten gaan uitvoeren voor 6 goede doelen op 6 verschillende continenten?

Lange blonde haren verdwijnen zonder pardon door de tondeuse en regenwormen schijnen best te smaken met balsamico. Zingend in de Rotterdamse koopgoot en surfend door de Utrechtse grachten. In gekke home video’s en kunstzinnige stop-motion filmpjes laten toekomstige weldoeners zien dat niets ze te gek is als het om het goede doel gaat.

6x6x6 op Reis stuurt in april 6 avontuurlijke teams op reis naar 6 continenten: Afrika, Azië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië. Deze continenten zijn verbonden aan 6 goede doelen: STOP AIDS NOW!, Hivos, Fairfood, EEN, Solidaridad en OneMen. De 6 reizende teams krijgen de unieke mogelijkheid om te participeren in projecten van het goede doel waarvoor ze strijden.

Met meer dan 60 potentiële teams en bijna 10.000 volgers via social media is 6x6x6 op Reis nu al een succes. Het populairste continent onder de kandidaten is Oceanië, gevolgd door Midden-Amerika. De kwaliteit van de video-inzendingen ligt zeer hoog.

De inzamelingsactie gebeurt online via social media op Facebook en Twitter, maar ook op de website. Naast de reislustige avonturiers zijn het vooral de thuisblijvers die geld in het laatje brengen voor de goede doelen. Voor iedere vriend of volger doneren de sponsoren 30 eurocent. Er is dus al bijna 3.000 euro opgehaald door middel van deze online collecte. Gratis doneren bestaat echt.

6x6x6 op Reis combineert het maatschappelijke aspect van een inzamelingsactie met de openheid van social media. Iedereen kan participeren in de actie, of je nu naar een continent afreist voor het goede doel of liever thuis blijft en de actie online volgt. Het avontuurlijke aspect wordt ingevuld door de teams die tegelijkertijd op 6 continenten bijzondere opdrachten uitvoeren.

Tot donderdag 17 maart 6 uur ‘s ochtends kan iedereen een video insturen op 6x6x6opReis.nl. De 12 beste teams worden een dag later bekend gemaakt . Zij zijn gekozen op basis van stemmen door de volgers, maar bovenal kwaliteit en originaliteit van de video. En dan begint het avontuur pas echt. Na een spannende finaleronde zullen er eind maart nog maar 6 teams over zijn die in april afreizen naar de 6 continenten.

6x6x6 op Reis is een initiatief van Getaway Travel, uitgever van de online reismagazines Afrika.nl, Azië.nl, NoordAmerika.nl, MiddenAmerika.nl, ZuidAmerika.nl en Oceanie.nl  in samenwerking met Cathay Pacific, Waarbenjij.Nu, Vliegwinkel.nl, Wereldwijzer Reisforums, Canon en Sawadee Puur Reizen.


www.6x6x6opReis.nl

Getaway Travel

Weergaven: 49

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden