Nederlands MediaNetwerk

National Geographic Channel Benelux heeft Linden & Barbosa aangesteld voor de online PR activiteiten voor de serie Great Migrations. Deze serie is het omvangrijkste project uit de 122-jarige geschiedenis van de National Geographic Society. Het National Geographic-team heeft bijna drie jaar gefilmd en 670.000 kilometer gereisd door twintig landen in alle zeven continenten om dit ambitieuze project over epische dierenmigratie te voltooien. Great Migrations is vanaf 7 november om 21.00 uur wereldwijd in 330 miljoen huishoudens, in 166 landen en in 34 talen op National Geographic Channel te zien.

Voor Great Migrations heeft Linden & Barbosa online influentials in kaart gebracht en op maat gemaakte content voor gecreëerd. Een Nederlands online videoproductieteam is meegereisd met landelijke pers naar Tanzania om daar de jaarlijkse grote migratie van de gnoes te filmen. Deze content wordt online verspreid onder online nieuwsmedia. Via een social media press release wordt informatie, beeldmateriaal en filmmateriaal ter beschikking gesteld dat via sociale platformen gedeeld kan worden.

“We hebben gekozen voor Linden & Barbosa omdat zij op de hoogte zijn van wat online influentials bezighoudt. In hun vakgebied zijn ze vooruitstrevend. Ze zijn voor ons een verlengstuk van onze marketingcommunicatie-afdeling”, aldus Marcel van der Zee, Communicatie Manager National Geographic Channel Benelux.

Linden & Barbosa adviseerde National Geographic Channel ook in de online PR campagnes van de series Megafactories en Dog Whisperer.

www.lindenbarbosa.nl

Weergaven: 37

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden