Nederlands MediaNetwerk

Lotus introduceerte eerste Nederlandse live knutselcampagne ooit

Een revolutie in toiletland: Lotus introduceert de eerste toiletrol die je gewoon met het water weg kunt spoelen. De rol is namelijk gemaakt van hetzelfde materiaal als het toiletpapier zelf. Ter introductie van deze toiletrol, genaamd Aqua Tube, spoelt Lotus 31 januari en 1 februari live online van alles door het toilet. Van je studieschuld tot parkeerboetes en de hond van de buren.

Op een speciaal ingericht YouTube kanaal (www.youtube.com/lotusaquatube) kan iedereen aangeven welke persoonlijke frustratie hij of zij graag door het toilet zou spoelen. Een team van kunstenaars staat stand-by om van lege toiletrollen de leukste inzendingen vliegensvlug in elkaar te knutselen en door het toilet te spoelen. De filmpjes daarvan zij vervolgens direct op YouTube terug te zien.

Met deze eerste Nederlandse live knutselcampagne ooit, illustreert Lotus op onconventionele wijze hoe gemakkelijk het is dat je lege toiletrolletjes voortaan gewoon door de wc kunt spoelen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel mensen zich storen aan lege toiletrollen die rondslingeren op de wc. Maar liefst 3 op de 10 gebruikers laat de lege toiletrol rondslingeren tot iemand anders hem opruimt. Vrouwen (83%) ruimen de lege toiletrollen veel vaker op dan mannen (62%). Maar de Aqua Tube van Lotus biedt hiervoor de oplossing. Het lege rolletje kan voortaan namelijk gewoon in het toilet gegooid worden.

Nederlanders kunnen de frustratie van het rondslingerende toiletrolletje nu dus letterlijk door de wc spoelen. Daarnaast kan Iedereen tot en met dinsdag 1 februari zijn persoonlijke frustraties inzenden via het YouTube kanaal www.youtube.com/lotusaquatube. Of het nu de wekker is, je dagelijkse file of de OV-chipkaart. De leukste ingestuurde persoonlijke frustraties worden in geknutselde vorm live door het toilet gespoeld.

De campagne komt uit de koker van het Amsterdamse reclamebureau Being There. Naast het YouTube kanaal worden ook banners en pre-rolls ingezet om de Aqua Tube van Lotus onder de aandacht te brengen.

www.youtube.com/lotusaquatube

www.aquatube.eu

Weergaven: 110

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden