Nederlands MediaNetwerk

Vanaf 7 juli ligt het tweede nummer van LOUDER, het nieuwe mannenmagazine van Radio 538 en HUB Uitgevers, in de winkels. LOUDER staat vol met leuke onderwerpen die de man inspireert, zoals sport, geld, mode, gadgets, muziek, culinair, auto’s en uiteraard seks!

Voor het tweede nummer van LOUDER is niemand minder dan 538 DJ Edwin Evers op de (gast)hoofdredacteurstoel gaan zitten. Hij geeft ons een kijkje in zijn persoonlijke leven, vertelt onder andere over zijn gympenfetisj en heeft hij een dubbelinterview met André van Duin: “Als ik morgen ga, heb ik een prachtig leven gehad. Nooit armoe gekend, niet meer ellende dan een ander gehad. Ik heb alles gedaan wat ik wilde doen.” 

Ook vertelt ’s werelds bekendste bodygard Atilla Farkas over afgewezen celebs, kogels vangen en zijn relatie met Michel Jackson: “Michael bezorgde me bijna een hartaanval!” Is columniste Tatum Dagelet weer rap van tong: “Er zijn veel vrouwen in mijn leeftijdscategorie die nog geen kinderen hebben, maar naarstig op zoek zijn naar een schietgrage verwekker.” En in het ruime coke-dossier vertelt ervaringsdeskundige en SolutionS-bestuurslid Don Schothorst: “Je wilt niet wéten hoeveel mensen uit de tv-wereld we in onze klinieken op bezoek krijgen, die bijna aan de coke ten onder gaan. Daarnaast is er een groep mensen van wie je het helemaal niet verwacht, zoals: huisartsen, specialisten, tandartsen en bankiers. Coke is echt overal.”

LOUDER sluit aan bij de identiteit van Radio 538: onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig en jongensachtig. Het magazine komt zes keer per jaar uit. Voor elk nummer is een (gast)hoofdredacteur uitgenodigd, gerelateerd aan Radio 538. Elke uitgave staat daarbij garant voor bijzondere content, afgestemd op de belevingswereld van de DJ’s en lezers.

www.louder.nl

www.radio538.nl

www.hub.nl

Weergaven: 274

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden