Nederlands MediaNetwerk

Luma International benoemt Globule Bleu tot Value-Added Service Provider

Lumabenoemt Globule Bleu tot Value-Added Service Provider. Globule Bleu, opgericht in 2001, is een full-service bureau dat is gespecialiseerd in e-marketing, adverteren en webdesign. VASP-partners van Luma International bieden op basis van hun expertise aanvullende diensten of functionaliteit op het Luma-platform. Voorbeelden hiervan zijn consultancy, installatie, integratie, technische support, training, ontwerptemplates en beheer.

Luma is een gebruikersvriendelijk end-to-end SaaS-marketingplatform dat sales en marketing op maat ondersteunt. Middelgrote en grote bedrijven en hun verkoopkanaal, zoals restaurants en bars, kunnen met dit platform on demand gepersonaliseerd marketingmateriaal maken. Hierdoor besparen ze kosten en stimuleren ze de verkoop. Met deze oplossing ondersteunen bedrijven hun sales- en marketingafdeling en vergroten ze de lokale marketingflexibiliteit terwijl ze de merkidentiteit en huisstijl behouden.

Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Luma International en Globule Bleu is de implementatie van het Luma-platform bij cafés, restaurants en bars voor Bacardi. Globule Bleu is verantwoordelijk voor advisering en supervisie voor het gehele project en fungeert als intermediair voor beide partijen. Daarnaast heeft het bedrijf een white label-versie van de website van Globule Blue Bacardi ontwikkeld.

“Klanten zoeken continu naar oplossingen om hun marketing- en salesdoelstellingen te realiseren. En Luma International spant zich continu in om aan deze vraag te voldoen. Om dit te realiseren, is een langdurige relatie met onze partners cruciaal. Nauwe samenwerking en het combineren van aanvullende expertises zorgen namelijk voor een interessante kruisbestuiving. De samenwerking met Globule Bleu is hiervan een perfect voorbeeld”, zegt Erik Laurijssen, President van Luma International.

www.lumacentral.com
www.lumacentral.com/site/nl/partners

Weergaven: 53

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden