Nederlands MediaNetwerk

Op zaterdag 31 januari 2009 slaan makelaars de handen ineen tijdens de eerste Nationale Open Huizen route. Aan deze Open Huizen route kunnen voor het eerst alle makelaars uit heel Nederland meedoen, waaronder NVM, LMV, VBO, RE/MAX makelaars. Een unieke situatie die aangeeft dat makelaars ongeacht hun branchevereniging bereid zijn gezamenlijk de woningmarkt een nieuwe impuls te geven. Op deze dag kunnen huizenzoekers vrijblijvend en zonder afspraak duizenden woningen bezichtigen. De huizenwebsite www.huislijn.nl , de initiatiefnemer van deze dag, meldt nu al een groot succes vanwege de vele deelnemende makelaars.
Op www.huislijn.nl worden de deelnemende woningen gepresenteerd en kunnen huizenzoekers via zoekopdrachten op GoogleMaps bekijken welke woningen Open Huis hebben en voldoen aan hun wensen.
Directeur Huislijn.nl, Ronald Barends: “door de actieve benadering merken wij dat er vanuit makelaars, huiseigenaren en huizenzoekers veel belangstelling is voor de Nationale Open Huizen route. Januari is voor veel huizenzoekers een nieuwe start en deze dag is een mooie gelegenheid om te oriënteren”.

Over Huislijn.nl
Het succes van Huislijn.nl is dat de makelaar het woonaanbod bepaalt en niet een spidermachine zoals op vele andere huizensites. Door de samenwerking met 3.900 makelaars presenteert Huislijn.nl een up to date en kwalitatief woonaanbod. De makelaars zijn verantwoordelijk voor de 113.000 woningen die op Huislijn.nl worden gepresenteerd. Zij kunnen dan ook altijd de gegevens over de woning actualiseren. Om de kwaliteit verder te garanderen, kunnen huiseigenaren ook zelf gegevens toevoegen, zoals een extra omschrijving, specifieke kenmerken en een video. Huislijn.nl heeft zich als doel gesteld om een huizensite te ontwikkelen waar de makelaar grip heeft op het woonaanbod en de huizenzoeker een compleet beeld krijgt van de woning.
Niet alleen makelaars maar ook huizenzoekers weten Huislijn.nl te vinden. Met 700.000 bezoekers per maand behoort Huislijn.nl tot de grootste huizensites van Nederland.

Weergaven: 52

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden