Nederlands MediaNetwerk

RTL 7 heeft in de WK-maand juli de beste score gehaald sinds de start van de mannenzender in augustus 2005. Het vorige record werd bereikt in januari 2008 en stond op 8,0 procent zenderaandeel in de doelgroep Mannen 20 - 49 jaar. Afgelopen maand bedroeg dit percentage 8,2 procent.

De bereikte score in de doelgroep van de mannenzender lag maar liefst 18,4 procent hoger dan in juli 2006, tijdens het vorige WK. ‘VI Oranje’, de WK-versie van voetbaltalkshow 'Voetbal International', met Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp, wist tussen de start op 10 juni en de WK-finale op 11 juli de kijkcijfers al te verdrievoudigen. Het record werd in juli bereikt met 918.000 kijkers (13,8 procent zenderaandeel in de doelgroep). Aan het eind van de maand ging het voetbalseizoen al weer voorzichtig van start. De best bekeken kwalificatiewedstrijd voor de Europa Leagie was AZ - IFK Goteborg met 660.000 kijkers (eveneens 13,8 procent zenderaandeel). Ook de kwalificatiewedstrijden van FC Utrecht en de vriendschappelijke wedstrijden van Feyenoord werden door 'de tweede voetbalzender van Nederland' uitgezonden.

Daarnaast deden ook films zoals ‘A Knight’s Tale’ en ‘End Of Days’, de uitzendingen van de Formule 1 en de realityserie 'De Pfaffs' het uitstekend in de recordmaand van RTL 7.

www.rtlnederland.nl

Weergaven: 63

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden