Nederlands MediaNetwerk

Marc den Hertog en Kees Sterrenburg lanceren tekstenbureau Voor alles een tekst

Met de lancering van de nieuwe website gaat tekstenbureau Voor alles een tekst officieel van start. Noblesse oblige, dus bestaat de homepage van www.vooralleseentekst.nl louter uit woorden. Een klikbare bloemlezing op alfabet van allerlei soorten teksten. Van een advertentie tot en met een website.

Voor alles een tekst levert teksten in alle soorten en maten. Missie is om van elke opdracht iets bijzonders te maken. Het bureau kan worden ingeschakeld in alle verschillende stadia die er zijn om tot een tekst te komen. Van conceptontwikkeling tot correctie. Van research tot redigeren. Van interviewen tot de puntjes op de i zetten. En alles wat daartussen of -naast ligt.

Het concept voor Voor alles een tekst is bedacht en ontwikkeld door copywriters Kees Sterrenburg en Marc den Hertog. Zij realiseerden zich dat een breed tekstenbureau van hoge kwaliteit simpelweg ontbrak in Nederland. En wilden die leemte vullen. De naam Voor alles een tekst was toen snel verzonnen.

Verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken binnen Voor alles een tekst ligt bij Marc den Hertog. Kees Sterrenburg fungeert als tekstueel toezichthouder.

www.vooralleseentekst.nl

Weergaven: 54

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden